Selecteer een pagina

Events

Mei 2021,

Alles wat je op deze website leest kan enorm niet kloppen. Zo. Weet je dat ook weer. Wel heel leuk natuurlijk dat je benieuwd bent naar hoe ik je kan helpen. Sowieso: lekkere teksten. Voor je website, voor mails die je naar klanten stuurt, whatever.

Check daarvoor hellohumanity.nl 

Daarnaast schrijf ik weer 2 uur per dag van alles en nog wat. Over de dingen die mij verbazen, bezighouden, blij of boos maken.

Ben je een tijdschrift, een online magazine en wil je dat ik een stuk schrijf? Let me know.

Daarnaast ontwikkeling ik op ’t moment verschillende concepten. Vaag, Johan, vaag. Ja! Het is ook vaag. Ik wil nodig weer iets gaan doen met mijn lol om op een podium te staan, pret te maken met mensen, samen een heerlijke tijd te hebben. Vaag? Ja. Heel vaag.

Heb je een vraag? Mail me: welkom@johanstevens.nl