Selecteer een pagina

Ben jij op zoek naar de liefde van je leven en vraag je je af hoe je een mooie profielfoto uitkiest van jezelf? Wil je weten wat er belangrijk is aan een leuke profielfoto zodat jij charmant en ontspannen en het meest als jezelf op een datingsite staat, waardoor je meer leuke dates krijgt?

Ok! Ik heb een supertip en ik breng ‘m niet zonder enig ongeduld. Er wordt door de dames die ik langs zie komen op de sites een fout gemaakt die ik wél snap, maar niet begrijp!

Ik leg het uit.

Maak je wel eens een selfie?

Bijvoorbeeld voor Tinder, Happn, The Innercircle, E-matching, Boerendating?

Dit is de tip.

Kijk op het schermpje van je mobiel… Stel vast hoe leuk je er op staat. Doe je haar nog even net iets beter. Doe van mijn part je mond een beetje open. Haal adem door je buik. Of haal geen adem. Kijk stoer. Kijk geil. Kijk lief en uitnodigend. Kijk nonchalant. Kijk een beetje ‘ik ben een hele gekke meid-achtig’ maar bovenal… na deze grote check…

KIJK IN DE CAMERA. IN DE FUCKING CAMERA.

Dus niet: naar je schermpje om vast te stellen hoe leuk je er uit ziet en dan ‘klik’, neen… IN de camera. Zoveel vrouwen op datingsites (en ook heren, misschien?) loensen dat het een aard heeft! Geen gezicht.

Dus. Dit is het stappenplan:

1 doe je haar leuk
2 kijk op je schermpje zoals jij dat wilt
3 KIJK IN DE LENS (er in dus)
4 KLIK! KLIK NOG EENS!
5 check hoe leuk de foto is geworden
6 zet ‘m op elke site die jij wilt
7 vier de liefde als nooit te voren

Misschien dat jij het kent dat je tijdens het maken van de foto naar JEZELF kijkt… Ja, toch? Het is geeeen porem al die schele gezichten. En het is supersimpel op te lossen zodat jij een leuke profielfoto hebt.

Nog twee tips die het afmaken: zorg voor een beetje donkere achtergrond die rustig is. (soms zie ik een vrouw  in haar totaal ontplofte keuken, niet zo slim, dan denk ik: zal wel heel slordig iemand zijn.

De laatste tip: rode oogjes? Niet plaatsen. Kijk even naar je foto’s. Ik begrijp het niet, want ik let er op, maar misschien dat jij het gewoon NIET ziet, kan natuurlijk. No offense. : )

Het verschil lijkt subtiel, maar het kan betekenen dat niemand reageert doordat je zo scheel naast de camera kijkt.