Selecteer een pagina

 

13 belangrijke en totaal onbelangrijke feiten over mij. Kijk zelf even welke je wel of niet belangrijk vindt. 

 

* Ik deed drie keer mee aan Cameretten in Rotterdam en haalde drie keer de halve finale. 

* ik woon op 7 minuutjes fietsen van ’t Vondelpark (en vind dat heel stoer, wha!) 

* ik schrijf webteksten, e-mails en andere copy met glimlach-garantie

* ik ben de Petuniaprins, m’n balkon staat vol met petunia’s. Yeah. 

* ik ga met mijn ogen draaien van onzinnige theorieën als The Secret waar je met de kiezen op elkaar positief moet denken. Fock dat. 

* ik werd laatst 31 geschat en dat was het hoogtepunt van die week. Heerlijk. 

* aan de linkerkant van mijn hoofd (voor de kijkers) zit een deuk. Dat komt omdat ik op mijn 22e ben geopereerd aan een chronisch subduraal hematoom

* Michael Jackson, hadden we het al over Michael Jackson gehad? Mijn meest geluisterde artiest op Spotify nog ver voordat Spotify bestond. Favoriete song: They Don’t Care About Us. 

* Schreef ooit het stuk ‘Hoe Maak Je Echte Vrienden In Amsterdam’ voor Parool en ben voornemens om vaker in goede kranten te publiceren de komende tijd. 

* Jaren het hele land door gereden als trainingsacteur. De irritante klant, maar vooral de medewerker die zegt ‘Ja, ga ik doen’ en dat je dan voelt: die lul gaat niks doen. Die is het leukst om te spelen.   

* ben al jaren single en kook nog steeds vrijwel elke dag voor mijzelf. Minst creatieve maaltje: aardappelschijfjes, balgehakt, bietjes uit een potje. Ik sta bekend om mijn Yoghurt met Roosvicee als nagerecht. 

* Ex-deelnemer First Dates, het lag aan haar 

* Haat veel dingen. Mijn top drie: Telegraaf (en mensen die dat lezen) SBS (en mensen die dat kijken). Vrouwen die NIET in de camera kijken bij een selfie. Gewoon niet. Hoe dan? Mensen die zeggen ‘ik vind eigenlijk alle muziek wel leuk’ (je hebt verdomme toch smaak?), complotdenkers, ondernemers die doen alsof ze al je problemen kunnen oplossen in twee maanden tijd ‘Nooit meer stress met deze beproefde methode’. Flikker toch op. 

* Ok, nummer 14. Omdat ik Johan heet en op de 14e jarig ben. 

Ik zit elke dag op 4 datingapps te swipen en zou zo graag die ene vrouw ontmoeten waarvan ik meteen weet: yep, dat is ze.