Selecteer een pagina

Update mei 2021 

Ik zit op dit moment in een businessverbouwing. En zoals je dat wel kent van verbouwingen: wat een zooitje! Ik zit onder het stof. En af en toe – bloody hell – zie je hoe vet het wordt.

De contouren zijn zichtbaar. Ik ga inspirerende mensen helpen met nog beter online, met tekst, inspireren. Hoe bereik je met je verhaal een groter publiek? Hoe schrijf je een goede blog? Hoe schrijf je een update op Linkedin die gelezen wordt en met name begrepen door de mensen voor wie het is? Ten eerste door het verhaal, de blogs, de webteksten heerlijk op te schrijven. Dat het de verbeelding prikkelt en mensen voelen dat het over hen gaat.

Wat voor huis ik had? Ik was jaren cabaretier. Ik was trainingsacteur. Ik deed een show voor bedrijven.

Kun jij uitleggen wie je bent? Ik ook niet. Ik kan de moonwalk, ik ben deeply geïnteresseerd in psychologie, hou van het werk van Ingeborg Bosch, ik word graag wakker met Mozart of Beethoven, ik ben vaak een twijfelaar, ik woon op 10 minuutjes van het Vondelpark en dat vind ik heerlijk. Ik schrijf en dat vind ik geweldig, ik kan heel lief zijn en ben geen allemans vriend.

Ik ben tegen homeopathie en acupunctuur enzo, ik eet Dorito’s en lees op zaterdag de Volkskrant en ik hou van Ajax. Ik ben 42 jaar en kom uit een Gereformeerd gezin. Ik hou van humor om te lachen. Ik stem vaak links, maar zou graag een avondje ouwehoeren met Rutte. Ik hou van de bovenstaande quote van Arnon Grunberg. Ik ben een borstenman. En maak mijn eigen pizza’s.

Ik schrijf voor Bedrock en Ikgastarten.nl, ik schreef voor Carp.nl, voor Managementsite.nl en voor Blanchard Nederland.

Johan heeft het vermogen om je te laten lachen om jezelf. Zijn programma helpt om jezelf beter te leren kennen, jezelf en anderen te accepteren en ook om belemmeringen van je af te schudden. Als je jouw mensen met plezier wilt laten groeien dan is dit programma echt een waardevolle toevoeging. Anne Jan van den Dool

Johan weet op een humoristische wijze de dagelijkse praktijk te prikkelen. Door zijn grote ervaring en zijn talent weet hij tot in de finesse de vinger op de zere plek te leggen. Johan belichaamt de spiegel waar iedereen eens in zou moeten durven kijken.

Erwin Damhuis