Selecteer een pagina

 

13 belangrijke en totaal onbelangrijke feiten over mij. Kijk zelf even welke je wel of niet belangrijk vindt. 

 

* Ik bereikte drie keer de halve finale van het Camerettenfestival!  

* ik woon op 7 minuutjes fietsen van ’t Vondelpark 

* ik schrijf webteksten, e-mails en andere copy en vind het belangrijk dat teksten naast helder zijn, vooral persoonlijk zijn en personality hebben. 

* mijn balkon staat vol met Petunia’s. 

* laat je niet wijs maken dat je verplicht positief moet denken om succesvol te worden. Heel hard werken, een bak talent, vooral doorzetten kan zorgen voor groot succes. Maar vaak heb je ’t niet helemaal in de hand. De Law Of Attraction is een onzinnige theorie waar veel mensen veel te zenuwachtig van worden. 

* aan de linkerkant van mijn hoofd (voor de kijkers) zit een deuk. Dat komt omdat ik op mijn 22e ben geopereerd aan een chronisch subduraal hematoom

* Michael Jackson. 

* Schreef ooit het stuk ‘Hoe Maak Je Echte Vrienden In Amsterdam’ voor Parool en ben voornemens om vaker in goede kranten te publiceren de komende tijd. 

* Trainingsacteur: jaren dagelijks rollen gespeeld voor trainingen. Doe ik nog steeds zo nu en dan met veel plezier. 

* al een tijdje single en kook nog steeds vrijwel elke dag voor mijzelf. Minst creatieve maaltje: aardappelschijfjes, balgehakt, bietjes uit een potje. Ik sta bekend om mijn Yoghurt met Roosvicee als nagerecht. 

* Ex-deelnemer First Dates, het lag aan haar 

* ik heb een rijtje ergernissen.

Mijn top drie: Telegraaf, SBS, en mensen die ‘me huis’ schrijven. Jammer. 

 * ik luister heel graag klassieke muziek. Mijn favoriet? Niet te noemen. Begin eens met Beethoven Piano Concerto nr 3. Om maar wat te noemen!