Heldere, heerlijke en authentieke

teksten.

Aka: Het Supercopy Powerhour

 

Goed. Zucht. Jammer. Je bent niet blij met die ene tekst of überhaupt de teksten op je website. Het vóelt niet goed. Het mist jouw (of jullie) enthousiasme. Het is voor je gevoel ook niet helder. Het overtuigt niet. En dat wil je allemaal wel.

Want hoe lekker als de mensen op je website jouw verhaal lezen en dan actie ondernemen. Ze downloaden je gratis weggever of zelfs: ‘Hé, ik mail je omdat ik je website zag, we moeten praten! Je stijl spreekt me aan.’

Als je dit herkent: ik ben Johan, tekstschrijver, columnist, ook nog een paar cabaretprogramma’s gemaakt en ik help 100% zweevrije trainers en adviseurs, nuchtere mensen mét humor met hun webteksten. Omdat je met je website wil laten zien dat je echt goed en leuk bent en ook omdat het helemaal niet erg is als de telefoon gaat met een toffe vraag. En omzet.

Het Supercopy Powerhour is de fijne manier waarop ik met je werk.

Voor als je één specifieke tekst sterk wil hebben of een aantal teksten, of je hele website.

HOE HET WERKT:

We werken via Google Docs en Zoom. Samen.

Jij hebt jouw tekst die beter moet, anders, authentieker of gewoon helderder. Pakkender. Sexy?

En live slopen we er wat zinnen uit en zetten er een paar zalige zinnen voor terug. Zodat jij zegt: ja, nou, dat is wel echt exact wat ik bedoel!

We zetten er een ander voorbeeld voor in de plaats, we zorgen voor een logische opbouw zodat mensen blijven lezen en we zorgen met name dat jouw lezer, die ene persoon die jij echt goed kan helpen vaak zal zeggen: ‘Ja, dit is zo herkenbaar, dit is echt te gek voor mij.’

Zeg je nu: Gast, Johan, dit wil ik! 

Ok!

 👉🏻. Stuur mij een mail.👌🏼

Laat me weten waar je niet tevreden over bent, wat beter moet volgens jou, welke specifieke aandachtspunten je hebt.

Ik kijk er even naar en als ik je niet kan helpen – omdat ik het al heel goed vind bijvoorbeeld, of het onderwerp ligt me écht niet, dan laat ik het weten.

Kan ik je wél helpen? We prikken een geschikt moment.

Voordat we aan de slag gaan betaal je de factuur en there we go!

 

Je investering: 

275 euro ex btw voor één Supercopy Powerhour.

Ja? Klaar voor die sterke tekst? Stuur me direct een mail om je tijd te boeken. 

Voor een ochtend van 3,5 uur betaal je 925 euro ex btw.

 

Heerlijk geschreven, top. – Robi

Veelgestelde vragen

Wat kunnen we in deze tijd doen? 

Een pagina van zo’n 400 woorden moet kunnen in een uur. Ietsje meer ook. Afhankelijk van wat je aanlevert.

Het hangt allemaal erg af van wat je nodig hebt en vooral hoe je tekst nu is. Soms veranderen we twee alinea’s en maken we de call to action scherper. Soms moet echt elke zin opnieuw worden geschreven.

Is er een geld teruggarantie? 

Mijn advies is dat je goed leest op mijn website wat mijn stijl is. Er zijn 4262 copywriters. Ik breng een glasheldere stijl waarbij we jouw klant met zijn behoefte, pijn en zoektocht en dromen centraal stellen.

Ik breng je ook een stijl die er vanuit gaat dat jij goed bent én een bak humor hebt én los in de omgang bent. En ja, ja, rustig: je wil professioneel overkomen. Komt goed.

Wil je humor in de tekst? Ik dacht dat je het nooit zou vragen! Dat is een specialiteit, maar hoeft niet per se. Maar als jij van jezelf grappig bent, is dat een no-brainer. Want je ziet hoe humor werkt en ondanks alles heb je een hoop vrolijkheid in je.

 

Je schrijft echt briljant – Veronique, Businesscoach

Ik hou nu al van je, dank – Natacha

 

‘Johan heeft samen met mij een levendige, pakkende, catchy tekst geschreven. Het is fijn dat op basis van mijn input meteen een nieuwe tekst voor de homepage verschijnt. Echt een aanrader.’
Therapeut uit Amsterdam

Johan schudt de tekst zo makkelijk uit zijn mouw, hij zich heel goed inleven in mijn klant. Heel blij mee! – Vivianne Kroone

 

 

 

 

👉🏻Ja, ik wil graag veel betere webteksten. 

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘You’d better be hated for what you are, then to be loved for what you’re not.’

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.