Club Lekkere Teksten Premium: als het nu moet en goed.

Als jij die ondernemer bent die echt nu staat te poppelen, die klaar is met zelf klooien en de wereld echt wil veroveren met een eigen, lichte en fijne stem, dan is Club Lekkere Teksten Premium voor jou.

Dit is wat je krijgt:

✅ elke maand vier of vijf mails of video’s, inspiratie. (de gratis Club Lekkere Teksten is een mail per drie weken.)

✅ je krijgt 40 euro korting op je eerste vier Supercopy Powerhours, je bespaart 160 euro. Je betaalt 235 in plaats van 275. Deze prijs is een jaar gegarandeerd. Zonder het premium abonnement kan de prijs omhoog gaan.

✅ je krijgt 250 euro korting op het VIP AANBOD: webteksten dag en samen drie maanden schrijfcoaching en stralend zichtbaar zijn.

En nog meer moois wat ik nu ontwikkel…

Dit is voor jou als je vast besloten hebt om met authenticiteit en plezier je content en communicatie te gaan doen, als je zelf echt een goede, makkelijke schrijver met zelfvertrouwen wil worden. En natuurlijk met humor.

Let op: ik ben geen goede match voor als je alternatieve geneeswijzen doet. Respect, maar ik heb een ander wereldbeeld. Anders gezegd: als jij weet dat de wetenschap kritiek op jouw methoden heeft, ben ik het hoogstwaarschijnlijk met die wetenschap eens.

 

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.