- Johan Stevens

Ik ben niet je goeroe.

 

Even iets anders, even niet over lekkere teksten, maar meer over lekkerderder leven.

Hoe zeg ik dit? Ik vind het best een gedoetje. Alles. Ondernemen ook, de liefde, het zoeken er naar, omgaan met een tegenvaller, verlangen naar… wat dan ook.

Heb je altijd grote plannen, maar loop je enorm uit te stellen? Voel je de zenuwen als je bedenkt dat je stappen moet zetten?

Kortom, vraag je jezelf wel eens af:

Hoe Overleef Ik Mijzelf?

Dan ben je helemaal op je plekkie, hier.

Naast dat ik de webteksten schrijf van de allerleukste ondernemers van ‘t land, schrijf ik ook graag over omgaan met tegenslag, afwijzing (of wat je allemaal waarneemt als afwijzing). En ik ben van plan om er ook over te gaan vertellen.

Schrijf je in voor de Ik Ben Niet Je Goeroe maillijst voor blogjes, vlogjes en vreugdevolle inspiratie voor een leukerderderderder leven. Speciaal voor geniale en gevoelige mensen als jij. Oh, ja: ik ben dus niet je goeroe. Wel op gebied van heerlijke webteksten, maar niet als het gaat om chill, vol energie en prachtig leven. Ik doe een poging en faal regelmatig glorieus.

 

 

* indicates required


Klik hier om aan te geven dat je graag update in je mik wil. Of in je inbox natuurlijk.

Je kan je altijd weer uitschrijven. Geen zorgen.

 


Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘You’d better be hated for what you are, then to be loved for what you’re not.’

Meer leads door
gewoon jezelf
te zijn!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Je wil meer leads via je webteksten? En je vindt je webteksten sowieso poepsaai? Terwijl je just zoveel humor hebt en gek bent op een losse stijl? Doe mee aan de Lekkere Leads Met Lekkere Teksten Experience.

Eerst volgende datum: 8 februari, 16.00.

Meer leads door
gewoon jezelf
te zijn!

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software