Supercopy Quick Fix

Bezig met je webteksten op dit moment? Of met een hoop andere teksten en kom je er niet uit? Of weet je al dat je een tekstschrijver zoekt en wil je weten of wij een match zijn?

Lees dan even verder.

Ik heb voor jou een makkelijke manier om snel heel veel tips te krijgen op je webteksten én om ook op die manier mij en mijn manier van werken te leren kennen.

Gekke vraag misschien maar stel je gaat naar een lezing met allemaal tips dat jou inhoudelijk boeit: hoe wil je dan dat de spreker is? Hoe dat hij z’n verhaal vertelt?

Ik gok: met enthousiasme! Superhelder. Je hangt aan haar lippen. Degene is serieus als dat nodig is. En… hij of zij maakt een grapje waar kan. Het is heel sterk, heel informatief en ook eigenlijk best wel grappig. Absoluut niet stijf! Gewoon, ja, hoe zeg je dat: LEUK!

Dat is precies wat ik voor jou doe. Op je website. Of in een artikel. Ik ben die enthousiaste verteller, die helder uitlegt waar het om gaat. En die ook menselijk is. Die echt verbinding maakt, zodat dus jij als bedrijf echt verbinding maakt. Had ik al gezegd dat ik het woord verbinding best stom vind? Bij deze.

Nu klinkt dit tof misschien, maar hoe werkt dat in de praktijk?

Ik heb iets tofs: wij werken 45 minuten aan een tekst van jou. Daar ga ik je vertellen waar het LEUKER kan. Aantrekkelijk. Waar de sprankeling kan. De humor. Dat is echt de focus van de samenwerking. Hoe je meer leven in die brouwerij krijgt!

Dat doen we via zoom en Google Docs. Of we gaan gewoon naar jouw site en we nemen wat pagina’s door en ik geef feedback.

Kost je maar 97 euro ex btw.

Heb je een bak nieuwe inspiratie. Een enkeling denkt daarna: ok, top, ik ga nu zelf weer verder, ik heb voldoende ideeën om zelf leven in die brouwerij te brengen, om die tekst zelf leuker te maken.

Een hoop mensen weten ook meteen: we moeten dit samen doen, dit kan ik niet alleen en dit wil ik niet alleen. 

Je ontdekt hoeveel er in 45 minuten gedaan kan worden. Een zinnetje eraf, een zinnetje erbij. Een beter voorbeeld. Dat. Allemaal.

Interesse? 

In twee stappen regel jij je Supercopy Quick Fix.

👉🏻 Hieronder boek je je sessie.

👉🏻 Als de boeking gelukt is betaal je deze hieronder. (klik even op refresh als je foutmelding krijgt!)

👉🏻 De sessie is definitief als deze betaald is.

DIT KRIJG JE:
45 minuten sparren over jouw tekst. Ik lees ‘m alsof ik het voor ‘t eerst zie! En dat is ook zo. Van te voren kijk ik snel even naar wat je hebt gestuurd, hooguit tien minuten. Ik lees dus geen 12 PDF’s waar ik een uur zoet mee ben. Dat kan natuurlijk wel, maar dat zit niet in dit aanbod!


Als je een goede spot hebt gevonden: hieronder kun je meteen betalen.

JA, ik wil een Supercopy Quick Fix. 

PS. dit is een introductie aanbod. Je kunt deze sessie niet vaker dan één keer boeken. Ik bied daarnaast het hele pakket, omdat ik gemerkt heb dat ik je daarmee echt verder help. Niet met losse uurtjes.

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘You’d better be hated for what you are, then to be loved for what you’re not.’

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Stukjes van Stevens

Je bent lekker bezig. Je wil er wat van maken. Onrust in je kont. En dan… valt het tegen. Zit iemand je in de weg. Zit je jezelf in de weg. Heb je gewoon pech. 

Daarover gaan mijn stukjes. Over jezelf in de weg zitten en irritante mensen. Want ik wil er wat van maken. Ondanks dat het ingewikkeld is. En stom. En raar. En heel grappig. Het leven dus. 

Oh, en ik ben niet je goeroe. Nee, joh! Dan weet je dat. Vind je dat de opluchting van de dag? Meld je dan aan voor de Stukjes van Stevens.

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software