Laat Je Website Roasten Voor Maar 247 euro

EINDELIJK IJZERSTERKE TEKSTEN / TREK DE LEUKSTE KLANTEN AAN.

Je website. Hoe dan? Je bent er niet blij mee. Teksten zijn vaag. Niemand snapt je diensten. Het klinkt big time boring, nobody heeft door dat jij naast die expert ook nog leuk, eigen en grappig bent. Dat je verdorie totaal anders bent dan al die andere trainers, coaches.

Je hebt je best gedaan, maar toch: het lijkt of je een crematorium runt.

Het is tijd voor een roast van de teksten van je website. Het is tijd voor iemand die echt eerlijk is over hoe vaag het klinkt, hoe stoffig, hoeveel vraagtekens het oproept. Het is tijd voor helderheid: wat moet er anders, hoe?

Ik ben Johan. Ik ben gezellig met bejaarden. Ik hou van kamerplanten. Ik ben een heel lieve, benaderbare man.

MAAR NU EVEN NIET!

Jij krijgt een glasheldere, akelig eerlijke roast op drie webpaginaโ€™s van jouw website.

Binnen drie werkdagen, 72 uur, weet jij:

๐Ÿ˜ฉ wat er duidelijker moet

๐Ÿ˜˜ waar je zorgt dat bezoekers jou meer vertrouwen dan hun eigen partner

๐Ÿ˜ waarom je webbezoekers nu geen contact opnemen of een andere actie uitvoeren
en dus: hoe je dat allemaal veel meer voor elkaar krijgt.

Van โ€˜Hoe dan??!!โ€™ naar โ€˜Hoe dan wel?โ€™

Zo heb jij binnen 72 uur jouw heldere, heerlijke roast. ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ

Stap 1: Boek je Roast hieronder, je investeert 247 euro ex btw

Stap 2: je stuurt mij drie screenshots van je teksten, de drie paginaโ€™s die je geroast wil hebben.

Stap 3: binnen 72 uur – op werkdagen – krijg je een videoroast van je webteksten waarin ik exact en concreet uitleg wat er mist, wat er beter moet, nou, ja, alles dus wat hier boven al staat. Ik laat dat in de video ook zien.

Stap 4: Je slikt twee keer en zucht en slaat met je hoofd tegen een blinde muur en daarna:
aan de slag! Zin in.

Stap 5: je ziet je teksten veranderen, je voelt je een stuk zekerder, zelfs behoorlijk tof over jouw verhaal. Je wist het: je bent al briljant en nu is het te lezen ook!

Stap 6: Je herschrijft je teksten en ja, ja: meer reactie, contacten, en bam, meer klanten via die website. Nice.

Stap 7: Meer geld verdienen ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ก๐ŸคŸ๐Ÿผ

Stap 8: je hebt weer lol in dat ondernemen en overweegt uit te breiden. #fockinglekkerbezig

BELANGRIJKE DINGEN:

 

๐Ÿ˜Ž jij weet dat dit alles niet aan je diensten ligt, je hebt al leuke en goedbetalende klanten, het ligt echt aan je verhaal. Dat is nagenoeg onleesbaar. (ik ben al begonnen snap je?)

๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐ŸŽค Jij of jullie zijn een dienstverlener, je helpt mensen met GEDOE, gezeik, stress, wanhoop. Als dat zo is kan ik je sowieso helpen. Boek je roast. Let op: alternatieve geneeswijzen, chakra healing en dubieuze methoden roast ik ook, maar daar zit je niet op te wachten, zoek iemand anders voor feedback. Ik werk 100% zweefvrij.

Doe jij iets anders dan dienstverlening en wil je die roast? Stuur even een mail dan kijk ik drie minuten en laat je weten, webwinkels met kleding of zo is echt mijn kopje thee niet, ik zou niet weten wat ik moet zeggen over de beschrijving van een spijkerbroek. Behalve natuurlijk: wow, goede kont. #magnietmeer

๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ de paginaโ€™s die je aanlevert zijn maximaal ongeveer 500 woorden. Meer lezen je klanten toch ook niet.

Ik doe niks met SEO, vind ik saai. Ik geloof in een glasheldere stijl met een onderscheidende toon, die echt eigen is en swingt als Wanna Be Startin’ Something of Single Ladies.ย Daar gaat mijn feedback over.

 

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘You’d better be hated for what you are, then to be loved for what you’re not.’

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Videotraining: Zo schrijf je een onweerstaanbare Over mij pagina

Ben jij die creatieve zelfstandig expert of consultant? En wil je met je EIGEN trainingen of ander aanbod meer klanten aantrekken? Dan heb je een sterke website nodig. En je moet jezelf laten zien in je merk. Welkom bij Club Lekkere Teksten. Waar we bloedserieus zijn over humor in je marketing.ย 

Download de videotraining waarin je drie tips krijgt over hoe jij een overtuigende (en onderscheidende) Over mij pagina schrijft. En je bent meteen lid. Van de Club!

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software