Heerlijk en helder: jouw webteksten klaar in een dag

Na weken zelf klooien op die webteksten is dit de dag: je bent op zoek naar een tekstschrijver die jouw webteksten goed, helder, overtuigend kan schrijven.

Hallo, ik ben Johan. Cabaretier en tekstschrijver.

Waarom je voor mij moet kiezen? Of waarom je beter iemand anders kan zoeken?

Ik leg het uit.

Ik richt me in dit webtekstenpakket met name op adviseurs, dienstverleners; zelfstandig of met een klein cluppie.

Als dienstverlener heb je 3 pagina’s nodig: een homepage, een over-mij pagina en een verkooppagina.

Ben jij van jezelf enthousiast en gebruik je vaak humor in je communicatie. Vinden mensen je betrokken en betrouwbaar?

Dan moet dat ook in die teksten.

Mijn stijl is persoonlijk en grappig en toegankelijk. Humor in webteksten is een must omdat je daardoor een mens wordt. Benaderbaar.

We richten ons op je lezer alsof hij of zij recht voor je zit. Ik ben er specialist in om een tekst heel helder en herkenbaar te maken.

We schrijven teksten die uitstralen: wij begrijpen perfect in wat voor situatie jij zit en we helpen je. We snappen je droom, here we are!

Ja? Voelt dit goed?

Zo heb jij nog deze maand persoonlijke en heldere webteksten. 

Voorbereiding: je krijgt een vragenlijst een weekje voor we gaan werken. Een vragenlijst die jou de helderheid geeft waar je al een tijd naar verlangt. Helderheid over wie je nu eigenlijk echt wil bereiken en wat je nu eigenlijk precies doet.

Jouw homepage:

Met al jouw antwoorden gaan we aan de slag.

Op de homepage, de eerste pagina die de meeste lezers zien, maken we snel duidelijk welke problemen jij oplost. Beter: de lezer weet snel: ja, ik zit hier goed. Rete herkenbaar wat ik hier lees!

En omdat jouw business om mensenwerk gaat, mensen kiezen voor jou, zorgen we dat de lezer snel een heerlijke indruk van jou krijgt! Een gevoel bij wie jij bent. Zoals je in ‘t echt bent.

 

//

Jij schrijft echt briljant. – Veronique, Businesscoach

//

 

Verkooppagina:

De verkooppagina is de pagina waar jij jouw dienst presenteert aan je klant. Je hebt misschien meer diensten, maar op een verkooppagina kom één dienst, helder, stoer en overtuigend gepresenteerd.

Je potentiële klant krijgen door ‘t lezen van jouw aanbod zo’n heldere indruk dat ze al voor 70% ja hebben gezegd.

Soms kunnen ze meteen online al je programma kopen, soms is er nog een telefoontje nodig. Maar het vertrouwen creëren doen we al online, het enthousiasme brengen we ook in je verhaal zodat het kennismakingstelefoontje bijna nog alleen maar een formaliteit is.

Weet jij van je eigen diensten dat ze te gek zijn voor je klanten, maar weet je nooit hoe je het uit moet leggen? Samen komen we er snel uit!

//

Johan heeft samen met mij een levendige, pakkende, catchy tekst geschreven. Echt een aanrader. Annemarie, coach

//

 

Over-mij pagina: We gaan het over jou hebben!

Ken je dat? Je bent op een netwerkborrel en je hebt een instant business-crush met iemand. Een klik. Een goed gevoel. Een schaterlach en meteen vertrouwen. Een beetje verliefd verlaat je het saaie gebouw en de dag daarna mail je met elkaar. Nog geen maand later werk je samen. Doen jullie mooie dingen. En verdien jij een vette boterham.

Voor die business-crush gaan we zorgen op je over-mij pagina. ‘Oeh, helemaal mijn verhaal!’ Dat wil je!

Alle relaties die jij opdoet in je leven waar je ook nog eens geld aan verdient zijn gebaseerd op vertrouwen en die ene klik. Zeker als je een dienst levert waar mensen zich ook nog kwetsbaar bij moeten opstellen, bijvoorbeeld omdat ze al hun financiën met je delen of dat het hen niet goed lukt dat team aan de praat te krijgen.

 

Planning:

We beginnen om een uur of 9 en kijken hoever we komen. Vaak ronden we rond drie uur, half vier af. Zijn we nog niet klaar? We plannen een uur, of twee, binnen enkele dagen. Belangrijk, want de waan van de dag zorgt heel soms dat klanten zeggen: nee, kan ergens komende weken wel! Nee, daar ben ik heel streng op, we nemen dit serieus.

Jij werkt vanuit jouw nederige stulpje, ik in de mijne. Het kan ook live. Dan komen er kosten bij voor reistijd en het reizen zelf.

 

//

Van de eerste blog die ik publiceerde op LinkedIn heb ik meteen een klant gekregen. Mijn klant herkende zich in de situatie en benaderde me voor een kennismakingsgesprek. – Josse Dorleijn

//

 

//

Johan schudt de tekst zo makkelijk uit z’n mouw. Hij leeft zich zo goed in, in mijn klant, zodat elke zin wordt omgetoverd tot een prachtig stukje tekst. Heel blij mee! – Vivianne – Mailbox Master. 

//

Wie ben ik?

Ik ben Johan Stevens, tekstschrijver. Ik schrijf en vertel verhalen en ook het verhaal van een dienstverlener als jij - wat vaak wat lastig is uit te leggen - weet ik simpel en helder (en heerlijk) uit te leggen.

Ik geloof in teksten die persoonlijk zijn, praat verdorie zoals je bent!

En humor werkt in daten, in solliciteren, humor zorgt dat je huwelijk leuk blijft, dus ja, humor op de website werkt ook.

Eigenlijk hoop ik dat ik jou helemaal niet hoef uit te leggen dat humor gewoon focking leuk is.

Daarom kijken we altijd hoe je 't ijs kan breken in je teksten! Ik was jaren cabaretier, ik deed drie keer mee aan Cameretten in Rotterdam. Webteksten schreef ik voor uiteenlopende trainers en experts.

Ik schrijf blogs voor onder andere:

 

Ben jij de perfecte match voor dit pakket?

Ja, als je een kennisondernemer bent, een personal brand, een trainer of consultant. Je lost gedoe op van mensen en die mensen zitten met de handen in 't haar soms. En je wil gewoon focking anders zijn, grappig, vrolijk en beetje brutaal misschien. Je vindt het spannend, maar je wil het toch.

Belangrijk: jij bent het merk. Jouw persoon is de bepalende factor in je hele merk.

Ik heb geen affiniteit met alternatieve geneeswijzen, homeopathie of de Law Of Attraction, dus als dat belangrijk voor je is, helaas, we zijn geen match.

Veelgestelde vragen:

Als ik niet tevreden ben, is er dan een geld-terug mogelijkheid?

Nee, dit is er niet. Schrijven is een creatief proces en het schrijven van je webteksten doe ik juist samen zodat meteen helder hebben: dit past, dit klopt, dit voelt goed. Anders zoeken we een ander woord, of een nieuwe zin.

Als ik me om welke reden niet aan de afspraken kan houden, ik word ziek of wie weet wat het leven brengt, dan krijg je natuurlijk wel je geld terug.

Ik heb al contact met een vormgever. Of moet ik eerst teksten hebben?

Ik raad je aan om eerst de teksten te hebben. Anders moeten we ineens heel andere - vaak vooral kortere teksten - maken omdat er toevallig een plaatje op links staat.

Ik ben geïnteresseerd!
Top.

We maken in een gesprek van 20 minuten kennis, via Zoom.

Zo maken we samen een goede beslissing of dit pakket voor jou nu 't beste is.

 

//

Ik heb hardop gelachen om je blogs. Jennifer 

//

Investering

Je investering voor dit pakket 2100 euro ex btw.

Betalingsafspraken
Je betaalt voor we starten 50% van het totaal bedrag en voor 't einde van de week waarin we werken het 2e gedeelte.

 

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘You’d better be hated for what you are, then to be loved for what you’re not.’

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Beterderder leren schrijven? Heb je van jezelf een tantoe frisse persoonlijkheid (lekker bezig!) en wil je ook dat dat in je teksten te zien is? Te voelen is? 

Helemaal klaar met die gort droge teksten? 

Word vandaag nog lid van Club Lekkere Teksten.

Je krijgt meteen mijn Pret PDF met de leukste voorbeelden van grappige teksten op websites. Daarna ontvang je 2 of 3 per maand updates, inspiratie waar je wat aan hebt. En ook laat ik je weten als ik een aanbod heb waarvan ik denk dat jij er blij en wijs van wordt. (nog wijzer!)

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software