Met Jouw Webteksten Meer Lekkere Leads - Johan Stevens

Met Jouw Webteksten Meer Lekkere Leads

Meer Leads Met Lekkere, Persoonlijke Teksten Voor Jouw Website. 

– Klaar In Een Dag –

 

Goed. Je weet het zeker. Je moet nieuwe webteksten voor jouw website. Je wil je verhaal sterk vertellen, persoonlijk, overtuigend: je hebt als adviseur of expert echt iets te brengen, je wil de wereld een beetje mooier maken én ‘t is ook wel fijn dat die opdrachten lekker geld opleveren.

Je hebt zelf al een paar middagen geprobeerd om je verhaal goed op te schrijven en vooral niet (NIET!) wollig, maar dat is niet gelukt. Het blijft te stijf, helemaal niet zoals je bent. Irritant.

Of je nu net bezig bent, of je bent al jaren ondernemer/dienstverlener: je bent er klaar mee! Of klaar voor. : )

Ik help je! Hallo, ik ben Johan. Cabaretier en tekstschrijver.

Zo heb jij nog deze maand prachtige webteksten die je lekkere leads opleveren

De belangrijkste teksten voor de website voor een dienstverlener als jij zijn de homepage, de over mij pagina en de verkooppagina.

Die schrijven we samen in een dag.

Voorbereiding: je krijgt een vragenlijst een weekje voor we gaan werken. Een vragenlijst die jou de helderheid geeft waar je al een tijd naar verlangt. Helderheid over wie je nu eigenlijk echt wil bereiken en wat je nu eigenlijk precies doet.

Jouw homepage:

Met al jouw antwoorden gaan we aan de slag.

Op de homepage, de eerste pagina die de meeste lezers zien, maken we snel duidelijk welke problemen jij oplost. Beter: de lezer weet snel: ja, ik zit hier goed. Rete herkenbaar wat ik hier lees!

En omdat jouw business om mensenwerk gaat, mensen kiezen voor jou, zorgen we dat de lezer snel een heerlijke indruk van jou krijgt! Een gevoel bij wie jij bent. Zoals je in ‘t echt bent.

 

//

Jij schrijft echt briljant. – Veronique, Businesscoach

//

 

Verkooppagina:

De verkooppagina is de pagina waar jij jouw dienst presenteert aan je klant. Je hebt misschien meer diensten, maar op een verkooppagina kom één dienst, helder, stoer en overtuigend gepresenteerd.

Je potentiële klant krijgen door ‘t lezen van jouw aanbod zo’n heldere indruk dat ze al voor 70% ja hebben gezegd.

Soms kunnen ze meteen online al je programma kopen, soms is er nog een telefoontje nodig. Maar het vertrouwen creëren doen we al online, het enthousiasme brengen we ook in je verhaal zodat het kennismakingstelefoontje bijna nog alleen maar een formaliteit is.

Weet jij van je eigen diensten dat ze te gek zijn voor je klanten, maar weet je nooit hoe je het uit moet leggen? Samen komen we er snel uit!

//

Johan heeft samen met mij een levendige, pakkende, catchy tekst geschreven. Echt een aanrader. Annemarie, coach

//

 

Over-mij pagina: We gaan het over jou hebben!

Ken je dat? Je bent op een netwerkborrel en je hebt een instant business-crush met iemand. Een klik. Een goed gevoel. Een schaterlach en meteen vertrouwen. Een beetje verliefd verlaat je het saaie gebouw en de dag daarna mail je met elkaar. Nog geen maand later werk je samen. Doen jullie mooie dingen. En verdien jij een vette boterham.

Voor die business-crush gaan we zorgen op je over-mij pagina. ‘Oeh, helemaal mijn verhaal!’ Dat wil je!

Alle relaties die jij opdoet in je leven waar je ook nog eens geld aan verdient zijn gebaseerd op vertrouwen en die ene klik. Zeker als je een dienst levert waar mensen zich ook nog kwetsbaar bij moeten opstellen, bijvoorbeeld omdat ze al hun financiën met je delen of dat het hen niet goed lukt dat team aan de praat te krijgen.

 

Puntjes-op-de-i-en-zijn-er-nog-vragen-sessie

Vier weken nadat we de teksten hebben geschreven plannen we een sessie van 1 uur om vragen die er zijn of misschien toch kleine wijzigen die je wil nog door te voeren. Het gebeurt vaak dat als je het laat bezinken dat je dan toch nog iets net anders wil. Dat kan in dit uur! We plannen deze sessie strak 4 weken nadat het laatste woord is geschreven.

 

Planning:

We beginnen om een uur of 9 en kijken hoever we komen. Vaak ronden we rond drie uur, half vier af. Zijn we nog niet klaar? We plannen een uur, of twee binnen enkele dagen. Belangrijk, want de waan van de dag zorgt heel soms dat klanten zeggen: nee, kan ergens komende weken wel! Nee, daar ben ik heel streng op, we nemen dit serieus.

Jij werkt vanuit jouw nederige stulpje, ik in de mijne. Het kan ook live. Dan komen er kosten bij voor reistijd en het reizen zelf.

EXTRA: een maand (ongeveer) na onze sessie werken we nog een uur aan de teksten, als je dingen toch net anders wil. Het kan ook zijn dat we in dat uur 5 ideeën bedenken voor toffe updates op social. Veel ondernemers vinden dat lastig: wat moet ik dan plaatsen?

//

Van de eerste blog die ik publiceerde op LinkedIn heb ik meteen een klant gekregen. Mijn klant herkende zich in de situatie en benaderde me voor een kennismakingsgesprek. – Josse Dorleijn

//

 

//

Johan schudt de tekst zo makkelijk uit z’n mouw. Hij leeft zich zo goed in, in mijn klant, zodat elke zin wordt omgetoverd tot een prachtig stukje tekst. Heel blij mee! – Vivianne – Mailbox Master. 

//

Wie ben ik?

Ik ben Johan Stevens, tekstschrijver. Ik schrijf en vertel verhalen en ook het verhaal van een dienstverlener als jij - wat vaak wat lastig is uit te leggen - weet ik simpel en helder (en heerlijk) uit te leggen.

Ik geloof in teksten die persoonlijk zijn, praat verdorie zoals je bent!

En humor werkt in daten, in solliciteren, humor zorgt dat je huwelijk leuk blijft, dus ja, humor op de website werkt ook.

Eigenlijk hoop ik dat ik jou helemaal niet hoef uit te leggen dat humor gewoon focking leuk is.

Daarom kijken we altijd hoe je 't ijs kan breken in je teksten! Ik was jaren cabaretier, ik deed drie keer mee aan Cameretten in Rotterdam. Webteksten schreef ik voor uiteenlopende trainers en experts.

Ik schrijf blogs voor onder andere:

 

Ben jij de perfecte match voor dit pakket?

Ja, als je een kennisondernemer bent, een personal brand, een trainer of consultant. Je lost gedoe op van mensen en die mensen zitten met de handen in 't haar soms. En je wil gewoon focking anders zijn, grappig, vrolijk en beetje brutaal misschien. Je vindt het spannend, maar je wil het toch.

Belangrijk: jij bent het merk. Jouw persoon is de bepalende factor in je hele merk.

Ik heb geen affiniteit met alternatieve geneeswijzen, homeopathie of de Law Of Attraction, dus als dat belangrijk voor je is, helaas, we zijn geen match.

Veelgestelde vragen:

Als ik niet tevreden ben, is er dan een geld-terug mogelijkheid?

Nee, dit is er niet. Schrijven is een creatief proces en het schrijven van je webteksten doe ik juist samen zodat meteen helder hebben: dit past, dit klopt, dit voelt goed. Anders zoeken we een ander woord, of een nieuwe zin.

Als ik me om welke reden niet aan de afspraken kan houden, ik word ziek of wie weet wat het leven brengt, dan krijg je natuurlijk wel je geld terug.

Ik heb al contact met een vormgever. Of moet ik eerst teksten hebben?

Ik raad je aan om eerst de teksten te hebben. Anders moeten we ineens heel andere - vaak vooral kortere teksten - maken omdat er toevallig een plaatje op links staat.

Ik ben geïnteresseerd!
Top.

We maken in een gesprek van 20 minuten kennis, via Zoom.

Zo maken we samen een goede beslissing of dit pakket voor jou nu 't beste is.

 

//

Ik heb hardop gelachen om je blogs. Jennifer 

//

Investering

Je investering voor dit pakket 2100 euro ex btw.

Betalingsafspraken
Je betaalt voor we starten 50% van het totaal bedrag en voor 't einde van de week waarin we werken het 2e gedeelte.

 

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘You’d better be hated for what you are, then to be loved for what you’re not.’

Meer leads door
gewoon jezelf
te zijn!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Je wil meer leads via je webteksten? En je vindt je webteksten sowieso poepsaai? Terwijl je just zoveel humor hebt en gek bent op een losse stijl? Doe mee aan de Lekkere Leads Met Lekkere Teksten Experience.

Eerst volgende datum: 8 februari, 16.00.

Meer leads door
gewoon jezelf
te zijn!

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software