Vanaf April: De Aanmodderborrel in Amsterdam.

‘Niets is makkelijk in dit leven, behalve plassen onder de douche.’

Op zaterdagavond met leuke, creatieve mensen bij elkaar komen voor een drankje in Amsterdam. Voor schrijvers, muzikanten, theatermensen en iedereen die creativiteit en originaliteit belangrijk vindt. Voor jou als je ironie een heerlijke taal vindt en altijd benieuwd bent hoe het leven net wat leuker en makkelijker geleefd kan worden.

De Aanmodderborrel.

Want, poeh, zeg, wat een gedoe, niet waar. Het leven. Met je bedrijf, of je werk, of in de liefde, op de datingapps en je hebt ook aardig wat te stellen met jezelf. Mens zijn: hoe dan?

De Aanmodderborrel, om het aanmodderen net wat lichter te maken. Leuker. Niet voor mensen die bij de pakken neerzitten, of nou, niet de hele tijd althans, maar voor hen die hoe dan ook blijven geloven dat elke dag een nieuwe kans is. Omdat we er iets moois van willen maken.

Deel je successen van de afgelopen week, fluister je faalverhalen, ontvouw je plan, of praat over voetbal. Kamerplanten. Ook zo’n goed onderwerp. Of ben je helemaal enthousiast over een vet boek? Leuk!

De eerste Aanmodderborrel is op zaterdagavond 13 april en voor iedereen van 28 tot diep in de 80 uit Amsterdam en natuurlijk daarbuiten.

Bij zijn?

Ja, Ik wil op de hoogte blijven, klinkt leuk.

 

 

 

 

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.