Over Mij

Johan, wat heerlijk. Een interview met jezelf. Je hebt geen vrienden? 

Gaan we zo beginnen? Jij bent mij, dus doe lief. Lief zijn voor jezelf is heel belangrijk. Je weet zelf.

Sorry. Het was grappig bedoeld. 

Kan gebeuren. Wat was je vraag?

Waar gaat deze site over, wie ben je?

Ik ben schrijver. Ik schrijf met name columns, stukjes. En ik heb een paar cabaretprogramma’s gemaakt. Ik brainstorm over iets mooi voor op een podium weer.

Ik help winkels, bedrijven als contentspecialist en als seniorcommunicatiespecialist. Ik gebruik die woorden omdat sommigen mensen dat fijn vinden en dan meteen mij geloven en willen inhuren. Maar hé, ik schrijf gewoon stukjes. Over jouw nieuwe collega en die presenteren we dan superleuk. En over dat je gaat verhuizen. En dat je een event hebt. Een blog met tips zodat mensen weten dat jullie experts zijn.

Maar dan leuk. Maar dan leuk. Maar dan leuk. Herhaling werkt. Snap je?

Je schrijft ook over authenticiteit? 

Ook. Over hoe te leven. Dat meer. Al dat gedoe, alles dat anders loopt. Hoe mensen elkaar allemaal lopen na te kletsen op LinkedIn. En dan die vraag aan ‘t eind van een post alleen om interactie te krijgen. Sowieso valt er veel te ergeren op LinkedIn. Schreef ik een blog over en veel mensen vonden dat best herkenbaar. 

Wat heb je tegen positiviteit?

Haha. Ik heb iets tegen geforceerd blij en positief zijn. Je moet positief denken dan komt alles goed! Gelul.

Dat constant positief denken is een onmogelijke opgave. Het zet veel mensen onder een debiele druk. Fock dat. Good vibes only? Ik denk dat ‘Alle vibes only’ beter is. Het is helemaal niet zo erg om je kut te voelen.

Als je nu de angst een beetje accepteert en ondertussen gáát, stappen zet, dan kan het mooi worden. Het adagium is echt: fock the fear and do it anyway.

Is het niet Feel The Fear And Do It Anyway? 

Ja, maar komt op hetzelfde neer. Je bent kritisch, is dat altijd?

Ja, maar dat is algemeen bekend. Ik ben overigens degene die de vragen stelt. Want ik ben dik gedrukt. Goed. Vertel eens wat over die succesvolle ondernemers die je helpt met hun teksten? 

Ik help succesvolle, creatieve ondernemers met echt onderscheidend zijn. Kijk, mijn lol is om het super eigen te maken. En de teksten op de website intiem. Als mensen die teksten dan lezen voelen ze zich écht aangesproken snap je?

Eigenlijk gaat het hierom: maak jij in het echte leven best makkelijk contact, ben je warm, oprecht en gebruik je humor om contact te maken? Ja? En hoe jammer is het dat dat in al je online communicatie dan nul zichtbaar is? Dat kost geld. Online durven veel mensen ineens niet, snap ik goed, maar dat moet er toch echt van af.

Wat maakt jou anders dan anderen?

Ik ben grappiger. Ja, sorry. Echt. Ik kan er niets aan doen. Ik richt me op een super selectief gezelschap. Maximaal zo’n 20 klanten per jaar die echt gekozen hebben met heel hun hart en ziel voor een eigen stijl, met persoonlijkheid en humor.

Heb je ook liefde in je leven? 

Wow. Dat is plots een totaal ander onderwerp. Je bedoelt een leuke vrouw? Nee, op het ‘t moment niet.

Ok. Nou, doe even een pitch dan. Dit is je kans. Er komen tantoe veel mensen op je website, vorig jaar 50.000 door die kekke stukjes. Go for it. 

Nee, joh. Daar is dit niet voor. Haha!

Zal ik het voor je doen? Goed. Lieve, lieve vrouwen….

Nee, doe normaal. Ik ben gewoon aan het leven, mensen aan het ontmoeten, dat komt goed.

Wat voor mensen wil je dan ontmoeten? 

Jeetje, ja. Ik hou van creatief, lief, nuchter. Als je bij mij bent mag je je chakra’s lekker thuis laten. Ikzelf heb ze een jaar of drie voor een heel goed bedrag doorverkocht. Je hoeft ook geen bomen te knuffelen. En als je hete kolen ziet, loop er om heen. Een vrouw die en duidelijk is en ook kalm en zacht aardig, dat zou goed bij me passen.

Als een marketingmanager of eigenaar in contact wil met je over een samenwerking wat moet ie doen?

Je kan meteen mailen, je kan ook Soort van Grappig downloaden. De PDF met het werk waar ik supertrots op ben. Waar ik van ga glimmen. Die ik deel met mijn date.

Zo weet je na een minuut of zes of jij dit ook een Soort van Grappig vindt.

 

 

 

En ben je gewoon benieuwd naar de Aanmoddermails? Verhalen over het vallen, opstaan, over een date die links en rechts net niet helemaal soepel liep?

Meld je aan hieronder:

Welkom lieve, geniale prutser

🙋🏼‍♂️Deze is écht nodig!

 

/( dd / mm )

 

Laat weten hoe je van me wil horen.

Je kan je elk moment weer afmelden. Dan modder je gewoon weer helemaal alleen verder aan, een keus, maar wel jouw keus. Respect.

Ik gebruik mailchimp, als je je inschrijft staat je dus op de maillijst href=”https://mailchimp.com/legal/terms” target=”_blank”>Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.</a>

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘You’d better be hated for what you are, then to be loved for what you’re not.’

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.