Dit Doe Ik Graag Voor Je

Hallo. Voor als jij maar 20 seconden hebt:

Ik ben stukjesschrijver en kan je helpen met eerlijke, grappige stukken voor jouw magazine.

En als jij een ondernemer bent, kijk even boven bij Supercopy Powerhour, voor als je iemand zoekt die je helpt met de teksten voor je website!

Dit was lekker kort, toch? Je bent er nog?

Heb je al een zooi stukjes gelezen van me en wil je hulp bij die teksten?

Geen tijd om verder te lezen en wil je graag in gesprek? Mail me op dit mailadres.

Meer over mij en wat ik voor je kan doen.

Tot nu toe heb je nog niet gelachen, maar dat is omdat ik even helder wil uitleggen hoe en wat.

Maar humor is wel hét middel om het leven leuk te houden en ook om echt contact te maken. Vind je het leven regelmatig ingewikkeld? Jouw klanten ook. De hele mensheid en nee, dat betekent niet dat ze zeuren. Natuurlijk, als je een kop koffie morst en je bent daar een dag chagrijnig over, get a life, maar het leven is lastig. Moeilijk.

Waarom dit voor teksten schrijven belangrijk is? Omdat ik daarom menselijkheid en contact en humor in webteksten zo belangrijk vind.

Zeker als je dienstverlener bent.

Toch?

Het schrijven van stukkies vind ik het allerleukste dat er is. Dat heet tegenwoordig contentmarketeer, of contentcreatie, maar in ‘t café zeg ik liever dat ik stukjesschrijver ben. Ik hou niet zo van ingewikkelde termen.

Mijn lol en drive: het ijsbreken, grappen maken over dit malle leven, over het gedoe dat leven heet, het aanmodderen. En voor bedrijven schrijf ik over alles waar een bedrijf het over wil hebben.

Maar wat we altijd doen: contact maken, laten zien dat we mensen zijn, dat we er zin in hebben, dat we betrokken zijn en dat we humor hebben.

Jouw lol en drive: je wil content, zichtbaar zijn en blijven, meer klanten en daarvoor wil je ‘gewoon’ leuke, frisse en blije communicatie.

Daar help ik mee.

Ook in de aanbieding als je ZELF zo graag lekkerderderder wil leren schrijven: De Online Videotraining Knetter Lekker Leren Schrijven. Hier lees je alle details.

Even online koffie doen en praten over dit leven en vooral jouw project?

Let me know, via deze link.

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘You’d better be hated for what you are, then to be loved for what you’re not.’

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.