Dit Doe Ik Graag Voor Je

Hallo,

Ik ben er voor jou als jij in jouw communicatie, op je website, in je socials een pakkende en lekkere stijl wil.

Uiteraard zijn er zat momenten in je communicatie dat je gewoon even helder moet zijn. Zonder grapjes, maar ik richt me duidelijk op jou als jij dat in al je vezels voelt: het mag opvallend, helder, heerlijk, pakkend en prikkelend. 

Je website met je over mij-pagina, je social media updates, maar ook de mails die je stuurt naar je doelgroep. Het moet gelezen worden, je wil dat mensen jou en je bedrijf associeren met vrolijk en anders.

Bestaat jouw doelgroep uit mensen die het zelfs fijn vinden als het brutaal en hilarisch is? Misschien jongeren? Klinkt als een project waar ik me graag mee bezighoudt.

Mijn basisgedachte als het gaat over al jouw online communicatie:

‘Don’t Mistake Formal For Professional.’ Een quote van de eigenzinnige copywriter Laura Belgray. 

Over het algemeen richt ik mij op trainers en adviseurs in de zakelijke dienstverlening, maar het belangrijkste is dat je tot nu voelt: oh, ja! Scherpe, prikkelende en pakkende teksten, dat wil ik. In dat geval vind ik het ook prima als je een zorginstelling hebt, of een nieuw restaurant.

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.