Onwaarschijnlijk Onderscheidend Onweerstaanbaar

Te saai, te stijf, te duf: jouw verhaal op je website, je stukjes op Linkedin en ook je mails missen flair. Plezier.

Ja, ho, ho: dit zijn niet mijn woorden, maar dat vind je zélf. Rustig!

Je hebt het geprobeerd, zelf je teksten schrijven, niet slecht, maar het lukt niet, niet echt.

Als expert of consultant wil je dat De Ganse Mensheid nu echt gaat zien dat jij die expert bent en dat je anders bent. Warm, grappig, tikkie brutaal. Ben jij allemaal, maar nu is het allemaal zo braaf en netjes.

Twee dingen wil je nu graag geregeld hebben: die website moet gepimpt worden en je wil consequent, ijzersterk zichtbaar zijn online.

Herkenbaar?

Hi, ik ben Johan en samen gaan we die ingewikkelde klus klaren: ik help succesvolle ondernemers zich te onderscheiden in al hun teksten. Ik ben jaren trainer geweest in ’t bedrijfsleven, ik ben opgeleid tot therapeut én ben cabaretier geweest. Grappige teksten, doordrongen van empathie: kan dat? Ja! Dat kan.

Het VIP Traject voor Ondernemers Die Zich Willen Onderscheiden.

We beginnen met een Supercopy Powersessie: vier heerlijke uren waarin we via Google Docs en Zoom grote stappen zetten: we pakken de drie of vier belangrijkste teksten erbij en maken die lekkerder. Sterker. Nooit meer saai.

Ja, je leest het goed. We doen het samenn. Jij krijgt van mij eerst een uitgebreid vragenformulier. Met de antwoorden zetten we snel goede stappen.

Enkele teksten nemen we zin voor zin door, andere teksten daar geef ik feedback op zodat jij exact weet wat beter kan en moet! Een intensieve, vrolijke en inspirerende sessie waar je vaak zal zeggen: JA! Zo klinkt het veel en veel lekkerder. Dit is niet zo duf!

Na deze sessie gaan we door: we gaan werken aan jouw zichtbaarheid. Veel ondernemers als jij vinden het zó lastig om consequent te blijven hierin, tijd te vinden, inspiratie.

Dat gaan we samen doen, waarbij we én die sterke stukjes maken die jouw doelgroep raken en je leert ook hoe je dit zelf doet. Zonder dat het uren kost.

Hoe we dit doen? Twee keer per maand hebben we een uur een sessie, dit gedurende een half jaar.

👉🏻 Ideeën voor LinkedIn updates? Bespreken we en scherpen we aan.

👉🏻 Hoe schrijf je de aankondiging van een event opvallend en sterk? Gaan we samen doen.

👉🏻 mailtje voor je lijst die inspireren? Jij ontdekt de perfecte opbouw en nogmaals: jouw persoonlijkheid er in te gooien.

RESULTAAT: Je bent constant onderscheidend zichtbaar, je hebt een stok achter de deur en je ontdekt hoe het werkt. Je leert zelf die schrijver te worden. Je krijgt vertrouwen, plezier en nooit meer de stress ‘Wat moet ik nu weer schrijven?!’

Gedurende dit jaar heb je onbeperkt de mogelijkheid om mij een korte vraag te mailen of even te bellen. Natuurlijk op basis van fair use.

Investering: 4997 euro ex btw.

Klinkt goed, ik heb interesse! 

Beantwoord hier deze vragen en ik neem binnen 48 uur contact met je op.

Voor wie is dit wel en wie niet?
Mijn hulp is er speciaal voor succesvolle ondernemers die zelf hun merk zijn. Jouw business staat of valt bij jouw persoonlijkheid, jouw warmte, humor en aanwezigheid.
Belangrijk: dit is geen positioneringspakket. Jij weet al wie je helpt, wie jouw klanten zijn en ook welke diensten en producten je hebt. We gaan niet bedenken wat je aanbiedt, het gaat puur om HOE je dat vertelt en hoe je dat onderscheidend vertelt.

Ik heb geen affiniteit met chakra’s en met homeopathie en het huggen van bomen. Ook alles met de Law of attraction haat ik en bestrijd ik met vuur. Ik hou niet van misleiding, dat is denk ik een goede manier om het te zeggen.

Kleine grote letters:
We maken nadat je de vragen in de intake hebt beantwoord kennis via Zoom.

Anderen over mijn werk:

‘Jij schrijft echt briljant.’ – Veronique Prins

‘Johan schudt de teksten zo makkelijk uit z’n mouw’ – Vivianne Kroone

‘Ik moest hardop lachen om de blog.’ – Jennifer

‘Heerlijk met humor en zelfspot geschreven.’ – Gerdi

‘Dit is echt oprecht een prachtig stuk.’ – Marga

(zijn er ook mannen die mijn werk best wel leuk vinden? Ja! Die zijn er. ; ))

Meer over mij:

Ik ben Johan, ex-deelnemers First Dates. Het lag aan haar.

Ik zit niet bewust ‘anders’ te zijn online, de manier waarop ik mij uit komt vanuit mijn hart. Ik schrijf graag over authenticiteit en over het gedoetje dat leven heet. Aan de buitenkant kan het er mooi uit zien, en daar ben ik ook gek op, maar ondertussen zijn we allemaal gekke gebakjes die besprongen worden door angsten. Ik heb die angsten niet zo bij het schrijven van stukkies, dat vind ik heerlijk om te doen. Ik heb een hekel aan mensen die elkaar na praten, of nou, ik heb een hekel aan het napraten zelf, alles lijkt op elkaar omdat mensen niet echt zichzelf durven zijn. En daar help ik je graag bij.

Ik heb geschreven voor onder andere:

Tot slot mijn lievelingsquote voor degene die nu nog aan het lezen is!

‘Don’t mistake formal for professional.’ van Laura Belgray.

Vul hier de intake vragen in en ik kom snel bij je op de lijn!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.