HelloImpact: dé online training webteksten schrijven start binnenkort weer!

De complete E-course website teksten schrijven voor creatieve dienstverleners

Een van de belangrijkste skills voor een moderne ondernemer als jij is het overtuigend kunnen schrijven voor je business. Gokken wat werkt daar heb je geen tijd meer voor.

En zonder website kun je niet meer. Je wilt dat jouw mensen daar direct voelen: dit heb ik nodig. Dit is te gek. Eindelijk.

En dat ze dan in de woonkamer dansen. Jouw website kán als je het goed doet een 24/7 salesman zijn.

Ben je ontevreden over hoeveel leads er via je site binnenkomen?  En wil je leren hoe je zélf die teksten schrijft nu, maar ook de komende jaren.

I hear you!

Hi, ik ben Johan Stevens. Aangenaam.

Ik leer creatieven als jij onweerstaanbare teksten schrijven. En blogs. En mails.

Ik leer jou hoe dat werkt. Met technieken. En ik vertel je vooral:

Jij kan dat doen met je eigen stem en stijl. Je hoeft niet op een ander te lijken. En vergeet die zakelijke, saaie teksten.

Geen zorgen: ik ben ook geen salesy ondernemer met gladde praatjes (alleen als je er om smeekt).

Ik was jarenlang cabaretier en ik heb mij de laatste jaren eigen gemaakt hoe je commerciële teksten schrijft. En je kent me van Frankwatching waarin ik 200.000 lezers bereikte met mijn columns.

 

Hoe concreter, hoe beter. Dat – en nog veel meer – heb ik van Johans e-course geleerd. Dankzij de praktische tips schrijf ik nu hemels helder ipv vreselijk vaag (weer zo’n fijne Johan-formulering) en wat een verschil in de reacties die ik op mijn teksten krijgen. Mensen herkennen zich, voelen zich aangesproken en dit heeft mij mooie opdrachten opgeleverd. – Saakje Bakker 

 

 

Wat je exact leert in de Online Training:

Elke module bestaat uit een video én werkbladen zodat je de technieken snel in de vingers krijgt en je je website teksten kan herschrijven.

Module 1: Kies je ideale klant en laat je business groeien

Je ontdekt waarom en hoe je die ideale klant kiest zodat jij exact weet waar je teksten over moeten gaan en je die persona die je wilt bereiken echt raakt. Geen vage shit meer.

Module 2: Van vreselijk Vaag naar Hemels Helder

Zitten jouw teksten vaak vol ingewikkelde woorden, die ’t allemaal super langdradig en dodelijk saai maken? Niet na deze inspirerende module. Je leert hoe je volkomen helder bent in je teksten zodat je lezer je helemaal begrijpt, in hoofd en hart.

Module 3: Hoe verleid je je lezers op een manier die echt is? 

Hoe zorg je dat je klanten aan je lippen hangen? Hoe raak je de emoties van je klant? Hoe maak je een tekst echt anders en onweerstaanbaar? Dat ontdek je en oefen je allemaal in deze module.

Module 4: Titels Waar Mensen Wel Op Moeten Klikken 

Hoe schrijf je een titel van je salespage of je blog die maakt dat jouw ideale klant die tekst ook echt leest? Dat zij op de link klinkt in plaats van direct door gaat met haar leven? Onzin om te zeggen dat dit de belangrijkste module is, maar mijn maag draait zich om als ik zie hoeveel duizenden lezers er in de jaren gemist worden door vage titels. Zo ontzettend zonde. Deze module is priceless en levert je zo’n grote stap naar makkelijker klanten krijgen op.

Module 5: Hoe schrijf je de perfecte homepage?

Nu je alle schrijftips kent om lekker, swingend en helder te schrijven, leer je in deze module het framework van een heldere, aantrekkelijke homepage. Hoe pak je de aandacht en hoe zorg je dat aan ’t eind mensen zich inschrijven voor je maillijst?

Module 6: Hoe schrijf je een salespage waarmee je (bijna) alles verkoopt?

Nee, nee: geen schreeuwerige pagina. Ik weet dat je misschien bij ’t woordje sales al ongemakkelijk wordt. Nee, in deze module gebruik je nog steeds gewoon jouw eigen stem en leer je je verhaal zo te structuren dat je mensen helpt om de perfecte beslissing te nemen. Overtuigend en inspirerend maar ook zo helder dat je de verwachtingen goed managed.

Module 7: De Over-mij pagina Waar Je Mensen Verleidt

Je lezers willen jou voelen. Getsie, dat klinkt vies. Ik bedoel: ze willen connectie voelen, ze willen voelen: haha, helemaal mijn type! Hoe zorg je dat je niet doorsnee bent, maar anders? Aantrekkelijk voor jouw favoriete klant? De kans om dat verschil te maken heb je op je Over-mij pagina. De pagina die heel vaak wordt bekeken!

BONUS: 

✓ Je krijgt nu extra bij deze online training twee keer 1 uur een zoomgroepscoaching. Een dag of 10 nadat je bent begonnen en weer een week daarna.

Een superfijn uur waarin jij je vraag kan stellen over een stukje tekst en ik het antwoord geef. Je zit in een groep dus ook de vraag van anderen zal jou inspireren.

✓ Een videomasterclass over het schrijven van blogs waardoor je business groeit.

Interesse?

De deuren van HelloImpact gaan op donderdag 23 april weer open. Wil je een herinnering? Laat je mailadres achter.

👉🏻 De groepscoachingscalls zijn op woensdag 6 mei en op woensdag 13 mei om 9.00. Deze worden opgenomen, dus ook als je ze niet live kan bijwonen kun je ze rustig in je eigen tijd nakijken.

 

‘Ik beveel HelloImpact zeker aan. De E-course is helder, to the point en meteen toepasbaar in de praktijk.’ – Eef Rhodee van der Kam – virtueel professioneel voor ondernemers

Veel gestelde vragen

Hoeveel ervaring moet ik hebben voor HelloImpact?

Ik ga er vanuit dat je MBO+ niveau hebt, en je hiervoor niet al te veel andere workshops schrijven gedaan hebt. Dit is een basis e-course met alle tips en trucs die jouw teksten overtuigend en swingend maken.

Hoe lang heb ik toegang tot HelloImpact?

Voor de rest van je leven! Je kunt dus altijd opnieuw één van de modules kijken als je weer een nieuwe salespage schrijft, bijvoorbeeld.

Ik heb een webshop met kaarsen, schoenen, kleding, beauty producten. Leer ik er veel van?

Eerlijk? Ik denk dat het voor 70% toepasbaar is. Vooral de frameworks zijn echt bedoeld voor dienstenondernemers.

Wat nu als ik merk dat het toch niet past, of ik ben niet tevreden? 

Hoewel ik zeker weet dat alle inspiratie je een mega stap laten zetten kan het zijn dat je een andere verwachting had. Ook snap ik dat online iets bestellen best spannend is. 

Daarom: je loopt geen enkel risico op een miskoop, want:

Als je HelloImpact bestelt en je bent niet tevreden dan krijg je 100% van geld terug. Binnen 2 dagen heb je het bedrag weer op je rekening staan.

Voorwaarde is dat je kan laten zien dat je de eerste drie modules gedaan hebt, je levert je antwoorden in, en doet dit binnen 30 dagen nadat je HelloImpact hebt gedownload.

Op donderdag 23 april gaan de deuren van HelloImpact weer open! Wil je een seintje krijgen? Laat hier je mailadres achter.

HelloImpact
247
ex btw
Lekker leren schrijven begint vandaag!
Zeven modules met heldere video's PLUS oefeningen
Schrijftechnieken die al je copy onweerstaanbaar maken
Niet goed geld terug garantie
Online leren in je eigen tempo
Frameworks voor de homepage, verkooppage en over-mij pagina
BONUS: videomasterclass van 20 minuten met alles wat je moet weten over 't schrijven van een blog die jouw lezers raakt
Ja, ik wil graag overtuigend leren schrijven

 

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.