Je bent al leuk, maar online is dat niet te zien. Best wel k*t.

Ben je die ondernemende trainer of adviseur? Met liefde voor mensen en voor ondernemen?

En ben je al leuk, fris, best een beetje hippig en fckng goed in je vak, maar is dat online gewoon niet te zien? Vind je dat eigenlijk best wel k*t, met nu wat duffe teksten op je website? Of een onduidelijk verhaal?

Terwijl je dus zo goed bent!

Laat me je webteksten reviewen. Gratis.

Ik ben op webteksten safari en doe graag je website aan. Meld je hieronder aan en je hoort denk ik binnen een week van me. Je bent meteen lid van Het Lekkere Teksten Genootschap. Voor 100% zweefvrije trainers en coaches en adviseurs.

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.