Lekkere teksten nodig?

Teksten nodig voor je website, voor e-mails, een aankondiging? Blogs, artikelen, ideeën voor vlogs?

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

Mijn werk als tekstschrijver kun je grofweg verdelen in twee:

🙋🏼‍♂️ Ik ben jouw interim tekstschrijver voor minstens zes weken of laten we zeggen 80 uur.

🙅🏼‍♂️ Of, ik help jou als kleine ondernemer (met grote dromen, ambities) met je website of met een handvol e-mails of artikelen, met ideeën voor nieuwe blogs of andere content.

INTERIM TEKSTSCHRIJVER

Eerst kort over het interim tekstschrijverschap: jij bent een organisatie van minimaal tien medewerkers en je hebt voor de komende periode een tekstschrijver nodig die helpt met webteksten, met nieuwe updates, met het vertellen van jullie verhaal, met allerlei content.

Je hebt al een tijd geleden gekozen voor een menselijke en frisse tone of voice, mag ook best een beetje brutaal zijn, óf je staat op het punt dit te doen: je wil een frisse, menselijke en persoonlijke stijl en je las op deze website of op LinkedIn iets van mij en dat sprak je aan. 

Dat is wat ik je kan bieden: ik ben een tekstschrijver met creatieve geest en ik geloof in een menselijke toon en in humor en flair. Uiteraard is de boodschap, de inhoud altijd leidend. Wat jij wil vertellen, waar je mensen mee wil raken, informeren, dat is het beginpunt.

Wil je in gesprek over hoe ik jou de komende periode kan helpen? Stuur me direct een e-mail, dikke kans dat ik binnen 24 uur contact met je opneem.

Wat dat moet kosten? Tarief in overleg.

 

CREATIEVE TEKSTSCHRIJVER VOOR ONDERNEMERS

Je hebt een eigen bedrijf. Of je jezelf nu zzp’er of ondernemer noemt: je bent serieus bezig met je business, uiteraard. En je wil heel graag meer met jouw stijl, met een goede vibe, mag vrolijk zijn, mag direct zijn mensen gaan bereiken en inspireren.

Je wil niet dat wollige, dat dodelijk saaie, je moet er niet aan denken: met name omdat jij zo helemaal niet bent.

Voor een goed lopende business heb je natuurlijk een website nodig. De plek waar jij je duidelijk neerzet. Waardoor mensen snel weten dat jij echt goed bent in je vak. En waarop je zorgt dat mensen je gaan vertrouwen én ook nog weten dat jij hun type bent.

Met jouw persoonlijkheid pak je de mensen in.

Daar help ik je mee. Een website voor jou als ondernemer, met name als je kennisondernemer en dienstverlener bent.

Ook heb je als ondernemer regelmatig andere teksten nodig: een nieuw event dat je sterk in de picture wil zetten met een goede tekst. Misschien heb je regelmatig een enorme writersblock als ’t gaat om nieuwe content ‘WAT MOET IK NU WEER SCHRIJVEN!’ Daar kan ik je ook mee helpen.

Ook hierin is het zo dat ik heilig geloof in een directe stijl, glashelder, vrolijk, opgewekt en als het moet gewoon alleen maar rete duidelijk. Er mag van jou best een grap in zitten. Mag best.

Yes?

De manier waarop ik jou help is door de Supercopy Powersessie. We werken via Google Docs en Zoom of live, in het echt, een dagdeel samen.

Het lekker is: jij weet alles over je inhoud en ik help je met het heerlijk opschrijven.

Je krijgt van te voren een voorbereidingsdocument met een hele rits aan vragen: over je bedrijf, je ideale klant, je doelen, over jou en daardoor zijn we eigenlijk al met een vliegende start begonnen.

We werken op basis van de teksten of aantekeningen die jij hebt.

En dan… lekker schrijven. Waar je zelf een half A4’tje in een uur of twee tikt, gaat het zo snel als we ’t samen doen.

Snel en goed: ik heb ruime ervaring met dé perfecte opbouw van heldere webteksten. Zodat mensen meteen in je tekst gezogen worden en enthousiast raken.

Voor een hele website met Homepage, Verkooppagina en Over-mij-pagina hebben we twee dagdelen nodig.

Een Supercopy Powersessie is drie en half uur en kost je 850 euro ex btw.

Ik ben enthousiast! 

Wat leuk dat je enthousiast bent. Laten we in 20 minuten via zoom even kennis maken. Kies dan meteen even een pagina waar je nu niet tevreden over bent, dan geef ik je meteen mijn feedback.

🙅🏼‍♂️  JA! IK WIL KENNISMAKEN.  🙅🏼‍♂️

 

Anderen over mijn werk:

//

Ik heb hardop gelachen om je blogs. Jennifer 

//

Van de eerste blog die ik publiceerde op LinkedIn heb ik meteen een klant gekregen. Mijn klant herkende zich in de situatie en benaderde me voor een kennismakingsgesprek. – Josse Dorleijn

//

Johan schudt de tekst zo makkelijk uit z’n mouw. Hij leeft zich zo goed in, in mijn klant, zodat elke zin wordt omgetoverd tot een prachtig stukje tekst. Heel blij mee! – Vivianne – Mailbox Master. 

//

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.