Masterclass Heerlijke Teksten Schrijven die Raken en Vermaken

Geef toe, dit is rete fascinerend: leuke mensen, mensen met humor, gezellige mensen, warme mensen, die gaan op het moment dat ze ‘zakelijk’ moeten schrijven voor hun bedrijf ineens heel erg saai doen. Het corset gaat en echt, hoe bestáát het: plots zijn die mensen vreselijk saaie types met wollige teksten, man, man, die wil niemand lezen.

Voorbeeld: ‘Wij berichten u dat uw bril gereed is.’

Zo’n mailtje kreeg ik ooit! Hoe dan?

Of dit: ‘wij proberen een brug te slaan tussen de verschillende afdelingen, zodat er een toekomstbestendige visie ontstaat met respect voor het heden.’

Ja, jongens. Hoe dan?!!

JAMMER!

Als jij dat voor jouw bedrijf niet wil, als jij wil dat je collega’s bij communicatie, bij marketing of waar ze dan ook schrijven echt lekker en authentiek en enthousiast schrijven, dat het én professioneel en wervend en lekker is om te lezen dan heb ik iets voor je:

Een Masterclass Heerlijke Teksten Schrijven Die Raken En Vermaken.

Speciaal voor professionals die regelmatig stukjes, blogs of andere wervende teksten schrijven. En dat je dus met z’n allen wil: het moet verdorie leuk zijn om te lezen! Misschien zelfs met een klein grapje, waarom niet, er wordt bij ons op kantoor veel gelachen!

Deze Masterclass is speciaal bedoeld voor marketingprofessionals, beginnend copywriters en ondernemers die al best gewoon helder kunnen schrijven, die veel schrijven en dat leuk vinden en die nu willen ontdekken hoe je echt verrast, de lezer boeit en raakt.

Samen met je team ontdek je:

  • hoe je een tekst superhelder maakt zodat de lezer roept ‘wow, dit gaat over mij!’
  • hoe je je echt op je lezer richt, zodat de ander voelt: dit is echt speciaal helemaal voor mij geschreven! (zoals jij nu een beetje de intimiteit tussen jou en mij schrijft, snap je?)
  • hoe je humor toevoegt aan je stuk.
  • hoe je een blog slim opbouwt.
  • welke onderwerpen je kiest, zodat je echt vanuit je hart schrijft.
  • hoe je je zelf laat zien en daardoor reacties krijgt op Linkedin.

Plus:

  • Hoe je een titels schrijft voor je stuk zodat mensen wel móeten klikken.

We maken de masterclass super praktisch en daarom kiezen we als vorm het schrijven van een blog / artikel, maar het is niet per se een blogtraining. Het draait om die technieken die een tekst raak maakt en entertaining.

Deze masterclass is voor teams met ervaring in schrijven, dus een prima tekst kunnen jullie opleveren, maar je wil nu samen ontdekken hoe er wat lol in kan. Ook is deze masterclass geschikt om samen stil te staan bij de vraag ‘wat is dan eigenlijk professioneel? en ‘hoe willen we klinken?’

Tijd voor actie? 

Stuur een mail en we plannen en kennismaking via videobellen. Zin in. 

 

 

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.