Word Onweerstaanbaar Voor Je Klanten. 😎

Het Drie Maanden Nooit-Meer-Saaie Copy En Content Programma.

Hallo creatieve trainer, coach of dienstverlener.

Is het tijd voor betere webteksten die echt overtuigen? En wil je zelf ook beter en consistenter én verrassender online zichtbaar zijn?

Mist de wereld jouw grappige, eigenzinnige en slimme persoon op dit moment?

 

Dan is het Drie maanden Copy en Content programma misschien wat voor jou, in het kort:

👌🏼 samen herschrijven we in één dag je website van onduidelijk naar onweerstaanbaar

👌🏼 je krijgt drie maanden persoonlijke copycoaching, feedback en een stok achter de deur op al je stukjes

👌🏼 drie maanden toegang tot de uitgebreide videotraining: ga met zelfvertrouwen en humor leren schrijven, verleiden en inspireren

 

Je voelt het al een tijd: het verhaal op je website past niet meer bij je. Het is saai, het pakt niet, het is niet lekker om te lezen. En er zijn ook gewoon dingen veranderd. Terwijl je via die website veel meer mensen wil aantrekken. Klanten die bij je passen. Ook je online programma mag voller.

En wat je ook dwars zit, omdat je wéét dat het zou moeten kunnen: je vindt het moeilijk om goed, overtuigend en origineel zichtbaar te zijn en te blijven. Je stelt steeds uit, zodat je ineens weer drie weken of langer niets schrijft. Terwijl je schrijven en creëren éigenlijk leuk en tof vindt.

Je wil dat het knispert. Dat je groeit. En je wil veel makkelijker worden in jezelf online met flair, humor, energie te laten zien. Laat de klanten tot jou komen.

Voor ik verder ga: ik snap heel goed dat je het spannend vindt om echt, oprecht als jezelf klanten te winnen. Stukjes schrijven. Och, wat een malle en menselijk angsten kunnen we hebben. Ik weet er van. Ik snap dat kleur bekennen dat ongemakkelijke gevoel geeft, dat je denkt ‘maar wat denken de mensen dan.’ En je denkt misschien ook nog wel: ik vind het helemaal niet belangrijk wat anderen vinden.

Right. Natuurlijk vind je dat. En toch wil je echt kiezen voor wat jij belangrijk vindt. En dat is een eigenzinnige stem en stijl.

Herkenbaar?

Ik ben Johan Stevens, cabaretier, columnist en tekstschrijver. En ook nog opgeleid tot therapeut. Serieus!
Ik ga je helpen. Zeker als jij die originele ondernemer bent met humor. Als je energiek bent en houdt van originaliteit.

Dit programma bestaat uit twee delen:
In één dag fixen we samen je webteksten. We doorlopen de homepage, de over mij-pagina en de verkooppagina en deze maken we heerlijk leesbaar en onweerstaanbaar. Via Google Docs en Zoom, of live als het zo past. Een zin er in en eentje er uit. Die alinea vervangen we. We schrijven een sprankelend voorbeeld waar jij van voelt: dit herkennen de klanten zeker.

Aan het eind van de dag kan je de teksten op je website knallen en voel je je een stuk zekerder over die website. Heerlijk.

Na deze lekkere VIP-dag krijg je nog drie maanden coaching op het schrijven en verzinnen van de meest verrassende en originele content die je doelgroep raakt en waardoor je business groeit.

Deze coaching bestaat uit:

👉🏻 eens in de drie weken drie kwartier sparren over je content met feedback op wat je aanlevert
👉🏻 elke week stuur je me via mail twee updates van ongeveer 400 woorden maximaal en binnen 48 uur krijg je via mail daarop feedback.

PLUS Toegang Videotraining Knetter Lekker Leren Schrijven 

Omdat lekker, overtuigend en met zelfvertrouwen schrijven essentieel is voor je business (en toch vooral ook voor heel je leven) krijg je er drie maanden toegang tot de Videotraining Lekker Leren Schrijven. In deze videotraining leer je:

✅ de technieken achter pakkend schrijven.

✅ hoe je humor toepast, zodat mensen een echte connectie met je voelen.

✅ een webteksten roast waardoor je die lelijke fouten niet meer maakt

✅ het geheim van echt verrassende teksten die ráken in het hart

✅ hoe je met flair schrijft

✅ hoe je duizenden bezoekers meer op je website krijgt en lezers van je stukken.
(in twee keer anderhalf uur heb je de videotraining zeker een keer gedaan, dit is geen training waar je twee dagen voor vrij moet nemen)

Veel gestelde vragen:

Hoe weet ik zeker dat dit voor mij is?

✅ Als je een dienstverlener bent die 100% zweefvrij onderneemt dan is de kans groot dat we een match zijn. Ik bedoel: we zijn het eens over de relevantie van enige wetenschappelijke basis. Wat je doet is goed voor de wereld. Mensen worden er lichter van, blijer, vinden elkaar makkelijker, dat soort dingen. En dus: het heeft wetenschappelijk enige basis.

✅ je wil meer lef hebben, meer jezelf zijn in je teksten en hele communicatie. Je wil schijt hebben aan wat anderen vinden.

✅ Je hebt mijn stijl hier verkend en dat vind je leuk. Mijn absolute why is écht contact maken ook met jouw lezer en het ijsbreken. Soms empathisch, vaak met humor.

✅ Of als je geen dienstverlener bent, maar toch blij wordt van dit: stuur even een mailtje, dan laat ik je weten of ik de beste match ben.

✅ je wil geen brave tips, maar echt moedig en anders jezelf laten zien.

Kunnen we echt in een dag de webteksten herschrijven? 

Ja. We kunnen in die dag je homepage herschrijven, je over mij-pagina doen we in een uur en voor de verkooppagina hebben we zo’n twee uur nodig. Voor een dienstverlener zijn deze drie pagina’s perfect. Als je nog vier andere diensten hebt, heb je dus nu het framework voor ’t schrijven van die andere verkooppagina’s.

Voor wie is dit pakket NIET?

Dit pakket is niet voor jou als jij niet op een persoonlijke manier contact wil met je doelgroep. Het is niet als je iets met chakra’s doet of law of attraction, geloof me ik kan je niet helpen.

Dit pakket is ook niet voor jou als je niet zélf wil investeren in zichtbaar blijven.

Het pakket is ook niet als je eigenlijk bang bent dat een vlotte stijl je klanten kost. Kies voor braaf! Echt! Zoveel copywriters kunnen je helpen uiterst voorzichtige copy.

Als je zoekt naar iemand die je helpt met SEO, daar moet je mij niet voor vragen.

En dit is een tekstschrijf aanbod, en teksten schrijf je het beste als je concepten en diensten en propositie klopt. Dus als je nog twijfelt tussen paardenfotografie en kinderen country leren dansen, is mijn tip: doe het allebei niet, maar vooral: ga niet nu al met dit pakket aan de slag.

Investering

Voor dit totale pakket betaal je 3797 euro ex btw

Je kunt dit in twee delen betalen, dan betaal je 1948 vooraf en na een maand de tweede helft.

Wat zeggen anderen over mij:

‘Je schrijft echt briljant’ – Veronique Prins, Businesscoach

‘Je hebt de gave om razendsnel in spreektaal te schrijven – Odette – Trainer in Stressmanagement

‘Ik hou nu al van je.’ – Natasha, over een blog op Frankwatching

‘Blij met je Supercopy Sessie, ik weet nu veel beter hoe ik herkenbaar moet schrijven’ – Renske, trainer in leidinggeven, Maastricht.

‘Met Johan schrijven vind ik een feestje. Met scherpe pen en slappe lach. Minstens zo belangrijk als de toffe eindtekst.’ Mirjam, trainer in leiderschap.

‘Man, man, wat is dit heerlijk geschreven.’ Marcel

‘Je schudt de tekst zo makkelijk uit je mouw, heel blij mee.’ – Vivianne, mailbox master

‘Sinds de coaching van Johan durf ik veel meer in het schrijven. Ik ben zelf een copywriter, maar echt persoonlijk schrijven vond ik lastig.
Johan prikt door de bullshit heen en geeft me het vertrouwen dat ik dat zelf ook kan.’ Ruben Beijl

Wat zeg ik zelf over mijzelf?
Mijn specialiteit ligt in echt lekker schrijven. Ik geef je tekst persoonlijkheid. En doordat ik jaren als acteur in trainingen werkte weet ik veel van het geworstel van mensen en veel van die dienstverlening. Als je een trainer of adviseur bent: we gaan snel.
Ik ben vooral voor jou als jij op een persoonlijke manier wil connecten met je doelgroep. Als je een app hebt en jouw persoon is totaal niet van belang: mmm, word ik niet zo enthousiast van.
Ik ben opgeleid tot therapeut, de wereld van persoonlijke ontwikkeling en psychologie interesseert me en ik hou van schoonheid, ook in teksten.

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.