Ontvang elke zaterdagochtend een kakelverse column

Heb je één van de stukjes gelezen en was je enthousiast?

Je kunt elke zaterdagochtend een kakelverse column ontvangen, exclusief als je lid wordt van Club Lekker Bezig Premium Special Vip.

Je betaalt 6 euro per maand, je begint met twee maanden lidmaatschap en daarna kun je elke maand op zeggen. Voor als je ironie en zelfspot en een hoop relativering een warm hart toe draagt. Ik probeer ook humor in de columns te stoppen. 🤓

Ik ben dit avontuur van een betaalde nieuwsbrief nét begonnen en daarop doe ik ook op jouw warme, menselijke en levenslustige gevoelens een beroep: wil je mij even kick start geven? Heb je twaalf euro over voor ironie, zelfspot en een bak relativering?

JA, ik word lid van Club Lekker Bezig Premium Plus en ontvang elke zaterdagmorgen een kakelverse knapperige column.

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.