Onweerstaanbare copy zorgt voor meer omzet

  • Ben jij die funloving entrepreneur die de wereld mooier wil maken, liever, lichter?
  • Ben je trainer of coach, psycholoog of expert?
  • Wil je zichtbaar zijn en goede omzet?
  • Voel je de rillingen over je lijf lopen bij het idee dat je jezelf moet presenteren en verkopen?
  • Wil je klanten die echt bij je passen en wil je daar een hele Arena vol van? Stel je voor: en al die mensen die zijn blij dat ze je mogen betalen voor je diensten en producten!

High five en lekker bezig: je bent hier helemaal op het goede adres.

De sleutel naar het krijgen van meer klanten die echt bij je passen is:

Woorden. Zinnen. Tekst.

Met de woorden die jij gebruikt kun je op zo’n fricking fijne manier connectie maken. Connectie met de lezer zodat ze je leuk gaan vinden. Zodat er vertrouwen ontstaat. Woorden waarin jij integer bent, andere mensen helpt, waar je dus marketing doet door jezelf te zijn. Bam.

Je Schrijfpak zit te Strak!

Trek jij tot nu toe vóór je aan een salespage gaat tikken of een blog schrijft altijd je schrijfpakje aan? Ik bedoel dat veel te strakke pakje waar je je altijd vol tegenzin in wurmt.  Waardoor je geen adem meer kan halen en niet meer kan bewegen? En ineens klinkt als een robot in je blog of op je site! Stijf als een hark. What The Fuck!

Dat pakje gaan we ritueel verbranden. Dat pakje is van een merk dat je kunt missen. Kijk maar eens in op het labeltje. Angst.

 

Ik leer je op zo’n manier schrijven waardoor er connectie ontstaat en conversie. Los en met jouw persoonlijke stijl er in.

 

Mijn naam is Johan Stevens. Ik schrijf sinds 20 jaar blogs. Sinds enkele jaren snap ik steeds meer hoe je én lekker én overtuigend schrijft. En als je dat eenmaal weet: ik kan het niet aanzien hoe op veel websites volslagen onduidelijke draken van teksten staan met een effec… Zzzz… Dat kan beter!

Ik heb jaren als trainer en coach en acteur gewerkt in het bedrijfsleven. Ja, ik was die pain in the ass die in de winkel kwam zeuren dat z’n elektrische tandenborstel er na een week al meer was opgehouden. Ook heb ik een cabaretvoorstellingen gemaakt, eentje met de titel: Calimero en de hervonden hoogmoed. Aan de titel lag het niet!

Ik vind het razend interessant hoe ons brein werkt en weet hoe het is om in mindfucks te zitten. Ik ken de momenten dat je met de ziel onder de arm loopt, ook als entrepreneur. Ik weet hoe het is om het gevoel te hebben dat je alles alleen moet doen.

Daarom ook mijn keuze om met entrepreneurs te werken die de wereld mooier, lichter en leuker willen maken. Minder mindfuckerig dus.

Mijn motto: Niemand dacht dat het zou kunnen lukken, totdat er iemand langskwam die dat niet wist.

Enthousiast? Klaar voor een volgende stap in jouw bedrijf?

Ik zeg, download direct even de Vijf Heerlijke Tips Voor Onweerstaanbare Copy. Dan krijg je daarna elke dinsdag inspiratiemails en af en toe als ik echt weet dat je het tof vindt een special mail.

 

Kijk ook even bij de diensten als je meteen aan de slag wil.

 

 

 

 

 

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.