Stevens’ 1 april Grap Service

Ach, ja, zeg, dat is nou leuk: dat jij straks op of rond 1 april een mail naar je maillijst stuurt met een vette 1 april grap. Dat klanten of bijna klanten de wenkbrauwen fronsen of meteen keihard in de lach schieten.

Een beetje reuring in de tent. 

Lijkt je dat wel wat? 

Dan heb ik de 1 April Grap Service voor je. 

Hoe het werkt? 

We gaan samen via Zoom en Google docs een uur zitten, we hebben het over je bedrijf, de problemen die je oplost, je klanten en we brainstormen over een leuke grap. Vaak hebben we het ideetje wel al in ‘t uur, maar mocht het nodig zijn, dan ga ik daarna nog even door. 

Het concrete resultaat is dat jij het concept én de uitgeschreven tekst hebt van, laten we zeggen, rond de 200 woorden, waarin je je klant bloedserieus uitlegt wat er aanstaande is. 

Je kunt deze tekst gebruiken als mail, voor je socials, wat je maar wil. Van mijn part leg je het idee in een video uit, kan ook! 

Interesse?

👉🏻 De 1 April Grap Service kost 137 euro ex btw.

👉🏻 Je krijgt daarvoor dus 1 uur brainstormen, concept en tekst.

👉🏻 Check hier op de site even wat blogs enzo, dan weet je ongeveer wat ik grappig vind en hoe ik schrijf.

👉🏻 De service is inclusief 1 review van ’t idee en de tekst.

👉🏻 hieronder plan je je uur in en je beantwoordt wat vragen

👉🏻 Als ik je aanvraag heb ontvangen, kijk ik even goed naar je website en je bedrijf en laat je per ommegaande weten of ik denk dat we er iets moois van kunnen maken. Het kan een enkele keer voorkomen dat ik bij een dienst of product geen klik voel, beter dat we daar eerlijk over zijn. Natuurlijk ligt dat alleen aan mij, jij hebt een heel toffe dienst.
Ga er vanuit dat we gewoon die grap gaan maken.

👉🏻 Ik stuur je een betaallink waar je 1 April grap service kan betalen en als deze betaald is, is je plek 100% gegarandeerd

👉🏻 Een vrolijk uur en na dat uur heb je een google docs met het idee en de uitgeschreven tekst.

Onbetaalbaar: die reacties straks! De enkeling die ’t bloedserieus neemt! Heerlijk!

Helder toch?


Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.