Supercopy Powerhour actie voor Beleef De Lente

Hai!

Wat tof dat je geïnteresseerd bent in eigenheid, eigenzinnigheid in je merk en een fijne, lekkere stijl voor je website. En je houdt ook nog van vogeltjes!

Over het aanbod:

Je bent een zelfstandig dienstverlener en je hebt een tekst waar je al tijden van weet: moet beter. Je hebt humor en flair en dat is bijvoorbeeld totáál niet terug te lezen in die tekst. Je lijkt nu op je website ineens poepsaai, terwijl je hebt stijl en je bent gewoon heel goed.

Of je hebt een tekst op je website waarvan je weet: ja, dat was in 1966 best actueel en vooruitstrevend, maar nu toch… wat stoffig! Stoffig! Je wilt niet dat het stoffig is.

Right? Ja? Snap je?

Nou, dit gaan we samen fixen. Ik ben tekstschrijver, acteur en cabaretier. Ik help met name echt leuke, vlotte mensen met een bedrijf die ook nog eens heel goed zijn.

We herschrijven samen je tekst. Zin er uit zin er in. Beter voorbeeld. Sterke call to action. Een liter charme, zodat de mensen nu wél door krijgen, meteen ook, dat jij heel erg goed en leuk bent.

Dat is het Supercopy Powerhour.

Zo werkt het Supercopy Powerhour.

Via Google Docs en Videobellen werken we een uur (of meer) aan je tekst. Een pagina van ongeveer 400 – 500 woorden kan in een uur. Hangt van de tekst af. Als de eerste drie alinea’s al prachtig zijn, en we hoeven allen twee zinnen net wat op te poetsen, gaan we sneller dan dat we per zin opnieuw moeten kijken hoe we het glashelder maken.

Investering: 275 euro ex btw. (ik kan niemand tegenhouden een hoger bedrag voor te stellen, zeker nu niet uiteraard)

 

DIT IS DE ACTIE:

👉🏻 Als je op mijn verjaardag 14 december een Supercopy Powerhour boekt dan gaat het eerste uur volledig naar project Beleef De Lente van De Vogelbescherming.

Daarnaast gaat er van de de eerste tien uren die daarna worden geboekt (in totaal) 75 euro naar Beleef De Lente.

Je boekt en betaalt op de 14e en je hebt tot en met einde maart 2024 het recht om het Supercopy te gebruiken.

Als de uren voor Beleef De Lente op zijn meld ik dat hier, dan kun je nog besluiten of je al dan niet aan de slag wil.

Wat is beleef de Lente?

Vanaf ongeveer einde februari, begin maart heb ik een nieuwe obsessie: naar de Beleef De Lente Website om de zeearend en de Visarend te zien op hun nest. En natuurlijk de slechtvalk bij het Rijksmuseum.

Beleef De Lente is een project waar er over het hele land webcams op de nesten van allerlei vogels staan. Ook de uil en de ooievaar bijvoorbeeld. En tal van kleinere vogels.

Ik ben een jongetje, en dit jongetje houdt natuurlijk vooral van roofvogels. Vet! Kapot Lauw! De Zeearend, heb je die al gezien? Supercool. De foto hier heb ik zelf ooit gemaakt bij Oostvaardersplassen, de zeearend!

Om dit project te steunen heb ik deze actie bedacht. Ook mijn lieve moeder, die niet zo mobiel is, geniet in de lentemaanden van het project, dus ik doe het ook voor haar. Fingers crossed dat het nest van de slechtvalken dit jaar wel lukt! En dat het vrouwtje Visarend dit jaar wel komt opdagen. Het was een bewogen jaar.

Is dit wat voor jou?

Het Supercopy Powerhour is NIET voor jou als…

👉🏻 je wil geen eigenheid en humor in je online communicatie

👉🏻 je bent als de dood dat het niet professioneel genoeg is

👉🏻 je hebt geen enkele interesse in het laten groeien van je business en echt leuke mensen aantrekken

👉🏻 je doet iets met vage zweeftheorieën zoals chakrahealen of de law of attraction

👉🏻 je voelt een constante angst voor wat anderen van je vinden en daarom probeer je zo saai mogelijk over te komen.

Ik ben een senior executive bloody serieuze tekstschrijver met een groot respect voor jouw lezer: ik weet dat ze niet dom zijn en dat ze graag op een ontspannen manier willen worden aangesproken.

Denk je nu je dit leest: nou, dit is dus zeker wel wat voor mij? Wil een sterke tekst en vind je het leuke project van de Vogelbescherming ook zo tof? Klik op de button en via de mail regelen we de zaken.

 

 

Check hier de jaarcompilatie van de Zeearend.

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.