Een Lange Middag Lekkere Teksten Fixen

Supercopy Powersessie

Te saai, te stijf, te duf. Jouw teksten. Niet mijn woorden, maar dat vind je zรฉlf. Je webteksten kunnen wel wat lekkerder. Pakkender. Je LinkedIn updates, dat zou je ook wel willen leren: dat je dat beter kan, zelf stukjes tikken. Misschien blog je en wil je weten hoe dat beter kan. Makkelijker.

Je wil dat je verhaal op je website enthousiast en wervend klinkt. Maar het klinkt gortdroog.

Zit je al een tijdje te denken ‘Er moeten echt wat teksten beter, lekkerder en ik wil weten hoe ik dat ook zelf beter kan?’

Dan heb ik voor jou:

DE SUPERCOPY POWERSESSIE

De samenschrijfsessie van 3,5 uur (ochtend of middag) met yours truly waarin we samen een zooi teksten van jou veranderen in heerlijke teksten. We zorgen voor dat jij voelt: ja, dit is leuk, dit is de stijl die ik wil. Dit ben ik! En vooral ook kijken we naar: wie wil je bereiken? Wat vinden die mensen belangrijk? Waar liggen ze wakker voor? Hoe zorgen we dat de tekst meer interesse en actie oplevert?

En je leert – omdat we het samen doen – wat de geheimen zijn. De technieken van lekkere teksten, waar je op moet letten.

Teksten voor je website? Een verkooppagina? Kan allemaal! Ik ben er exclusief voor de succesvolle ondernemer die niet alleen professioneel, maar ook menselijk wil overkomen. Je wil dit omdat jij dat bent. Menselijk, ontspannen met wat humor.

HOE HET WERKT?

๐Ÿ‘‰๐Ÿปย  We werken samen in Google Docs en via Zoom

๐Ÿ‘‰๐Ÿปย  Om lekker vlot te kunnen beginnen beantwoord voor de sessie een zooi vragen in het Preperation Pret Pakket die jou (en mij) duidelijkheid geven: wie je wil bereiken, welk probleem los je met je bedrijf op?ย 

๐Ÿ‘‰๐Ÿปย  We werken vanaf een tekst die jij al schreef. Je hebt bijvoorbeeld een tekst op je site. Of een over-mij pagina. Of drie LinkedIn updates.ย 

๐Ÿ‘‰๐Ÿปย  We tikken die teksten, we veranderen de opbouw, we halen overbodige zinnen weg, we maken het grappig en vooral helder, helder, ik zei: HELDER! Zodat iedereen het meteen snapt, snap je? Alles met รฉรฉn doel: een tekst die werkt en lekker klinkt.

๐Ÿ‘‰๐Ÿปย  Voor een hele website zijn twee of drie powersessies nodig.

 

Nu al enthousiast? Stuur me direct een mail om je tijd te boeken.ย 

 

Johan schudt de tekst zo makkelijk uit zijn mouw. Heel blij mee! – Vivianne Kroone

 

 

Heerlijk geschreven, top. – Robi

Veelgestelde vragen

Wat kunnen we in deze tijd doen?ย 

Veel. Veel meer dan je je kan voorstellen.

Twee voorbeelden:

Je hebt een homepage die je niet sterk vindt. Die fixen we in ongeveer anderhalf uur.

Ook je over-mij pagina vind je slap, niet overtuigend. Ook daar hebben we tijd voor. Ik ken een paar toffe, goed werkende formules voor deze pagina, waardoor die eeuwige twijfel ‘is dit wel goed?’ er niet meer is en je na anderhalf uur je pagina af hebt.

Nog een voorbeeld:

We bespreken een blog / column van je. Ik laat je zien waar hij beter kan. Ik vertel de principes van goede teksten, zodat je deย  In dit geval is het meer coaching. We maken die blog echt goed zodat je ‘m vaker kan gebruiken de komende tijd. Misschien moet hij geplaatst worden op een groot podium en echt een hele grote bak mensen raken? Nice. Gaan we voor.

En ook hebben we dan nog tijd om door je webteksten te lopen. Niet zin voor zin herschrijven, maar bijvoorbeeld 20 minuten per pagina bespreken wat mij opvalt zodat jij met belachelijk veel tips verder kan.

Krijg je een beeld? Er kan veel in 3,5 uur.

Hoe weet ik zeker dat dit voor mij is?ย 

Als je een dienstverlener bent is dit helemaal voor jou. Je maakt een prima omzet of staat op het punt dit te doen. Je weet dat je dienstverlening goed werkt. Je doet je LinkedIn updates en ook de blogs zelf, vind je ook leuk. Ook de website heb je zelf gedaan. Nu wordt het tijd voor een professioneel oog.

De beschreven pagina’s schrijven we met een vaste formule waarin jouw ideale klant centraal staat. We openen met zinnen die zorgen dat je klant meteen herkenning voelt. We werken toe naar een call to action.

Heb je humor en moet dat veel duidelijker naar voren komen? Dan zijn we een match.

Goed om te weten dat ik geen alternatieve geneeswijzen doe en ik met liefde erg kritisch ben op de ‘je moet positief zijn’-kerk. Als de Law of attraction echt jouw ding is, is een match met een andere copywriter logischer!

Het is dus coaching en concrete teksten in รฉรฉn?

Ja! Dat klopt. We kunnen de ochtend ook verdelen in drie uur en een beetje.

 

Je schrijft echt briljant – Veronique, Businesscoach

Ik hou nu al van je, dank – Natacha

 

โ€˜Johan heeft samen met mij een levendige, pakkende, catchy tekst geschreven. Het is fijn dat op basis van mijn input meteen een nieuwe tekst voor de homepage verschijnt. Echt een aanrader.โ€™
Therapeut uit Amsterdam

Johan schudt de tekst zo makkelijk uit zijn mouw, ondanks dat hij niet eens echt weet wat ik train. Toch kan hij zich heel goed inleven in mijn klant en wordt iedere zin die hij aanpakt, omgetoverd in een prachtig stukje tekst. Heel blij mee! – Vivianne Kroone

 

Kost dat?

De Supercopy Powersessie kost 850 euro ex btw.

Ja, ik wil dit. Wat is de volgende stap?

 

โœ“ Stuur me een mail.

โœ“ We zoomen 20 minuten om kennis te maken en af te stemmen of we een match zijn.

โœ“ Je krijgt de factuur, als deze betaald is, dan stuur ik je het voorbereidingsdocument en zijn we begonnen. De betaling is als in theater: je betaalt en de show kan beginnen.

 

Tof, ik wil graag lekkere teksten!

 

Algemene voorwaarden aka heldere afspraken zodat we echt helemaal ons richten op jouw verhaal

๐Ÿ‘‰๐Ÿป als we via de mail een datum en tijd hebben geprikt en we mailen ‘Ja, tof dat we gaan werken’ of iets van die strekking, is dat het moment dat er een afspraak is gemaakt. Dat is het moment dat er anders gezegd een opdrachtbevestiging is.

๐Ÿ‘‰๐Ÿป mocht jij of ik ziek worden of een andere overmachtsituatie zijn, dan plannen we een andere afspraak binnen redelijke termijn.

๐Ÿ‘‰๐Ÿป als we eenmaal begonnen zijn is er geen geld terug mogelijkheid. Het is een creatief proces, ik ga er vanuit dat jij heel goed weet dat je kiest voor mij – met een persoonlijke, enthousiaste stijl. Met liefde haal ik een grapje uit de tekst, maar twee grapjes eruit halen omdat je een deftige, keurige tekst wil: dan heb je bovenstaande niet gelezen.

 

Ja, ik ben nog steeds enthousiast en wil dit!ย 

 

 

 

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘You’d better be hated for what you are, then to be loved for what you’re not.’

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Videotraining: Zo schrijf je een onweerstaanbare Over mij pagina

Ben jij die creatieve zelfstandig expert of consultant? En wil je met je EIGEN trainingen of ander aanbod meer klanten aantrekken? Dan heb je een sterke website nodig. En je moet jezelf laten zien in je merk. Welkom bij Club Lekkere Teksten. Waar we bloedserieus zijn over humor in je marketing.ย 

Download de videotraining waarin je drie tips krijgt over hoe jij een overtuigende (en onderscheidende) Over mij pagina schrijft. En je bent meteen lid. Van de Club!

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software