Heldere, heerlijke en authentieke

teksten.

Aka: Het Supercopy Powerhour

 

Je zat al een tijdje te werken aan een tekst. Of zal ik het zo zeggen: je zat al een tijdje te klooien aan een tekst. Met alle goede bedoelingen, de wens om het helemaal helder te maken. En het mag ook wel echt lekker klinken!

Maar het lukt niet en je bent inmiddels ook wel de fase in je onderneming voorbij dat je het allemaal zelf wil doen. Soms heb je gewoon hulp nodig, moet het goed en lekker en fijn en overtuigend. Die tekst.

Welkom bij…

De Supercopy Powersessie

Zo wordt jouw tekst ijzersterk: 

We werken via Google Docs en Zoom. Samen.

Jij hebt jouw tekst die beter moet, anders, authentieker of gewoon helderder. Pakkender. Sexy?

Live slopen we er wat zinnen uit en zetten er een paar zalige zinnen voor terug. Zodat jij zegt: ja, dat is wel echt exact wat ik bedoel!

We zetten er een ander voorbeeld voor in de plaats, we zorgen voor een logische opbouw zodat mensen blijven lezen en we zorgen met name dat jouw lezer, die ene persoon die jij echt goed kan helpen vaak zal zeggen: ‘Ja, dit is zo herkenbaar, dit is echt te gek voor mij.’

Zeg je nu: Gast, Johan, dit wil ik! 

Ok!

 👉🏻. Stuur mij een mail.👌🏼

Laat me weten waar je niet tevreden over bent, wat beter moet volgens jou, welke specifieke aandachtspunten je hebt.

Ik kijk er even naar en als ik je niet kan helpen – omdat ik het al heel goed vind bijvoorbeeld, of het onderwerp ligt me écht niet, dan laat ik het weten.

Kan ik je wél helpen? We prikken een geschikt moment.

Voordat we aan de slag gaan betaal je de factuur en there we go!

VEEL GESTELDE VRAAG: 

Hoeveel kunnen we doen in anderhalf uur tijd?

Moeilijk te zeggen, totaal afhankelijk van jouw tekst. Als je iets aanlevert wat al aardig goed is, maar er moeten nog wat zinnen scherper, dan zijn we misschien in half uur klaar. Soms zoekt de ondernemer nog naar wat hij precies wil zeggen, niet alleen hóe. Dan duurt het langer.

Over het algemeen: in een sessie van anderhalf uur is die ene pagina van mmmmmatig naar meesterlijk veranderd.

Je investering: 

395 euro ex btw voor een Supercopy Powersessie van anderhalf uur. Daarin doen we meestal één pagina van zo’n 400 woorden, dus zeg, een homepage.

Over het algemeen zijn klanten verbaasd over hoeveel we dan kunnen doen, maar nogmaals dit is afhankelijk van wat je aanlevert.

 

Heerlijk geschreven, top. – Robi

Veelgestelde vragen

Wat kunnen we in deze tijd doen? 

Een pagina van zo’n 500 woorden moet kunnen. Het eerlijkste antwoord is: het hangt af van waar we mee beginnen.

Soms veranderen we twee alinea’s en maken we de call to action scherper. Soms moet echt elke zin opnieuw worden geschreven.

Is er een geld teruggarantie? 

Mijn advies is dat je goed leest op mijn website wat mijn stijl is. Er zijn 4262 copywriters. Ik breng een glasheldere stijl waarbij we jouw klant met zijn behoefte, pijn en zoektocht en dromen centraal stellen.

Ik breng je ook een stijl die er vanuit gaat dat jij goed bent én een bak humor hebt én los in de omgang bent. En ja, ja, rustig: je wil professioneel overkomen. Komt goed.

Wil je humor in de tekst? Ik dacht dat je het nooit zou vragen! Dat is een specialiteit, maar hoeft niet per se. Maar als jij van jezelf grappig bent, is dat een no-brainer. Want je ziet hoe humor werkt en ondanks alles heb je een hoop vrolijkheid in je.

 

Je schrijft echt briljant – Veronique, Businesscoach

Ik hou nu al van je, dank – Natacha

 

‘Johan heeft samen met mij een levendige, pakkende, catchy tekst geschreven. Het is fijn dat op basis van mijn input meteen een nieuwe tekst voor de homepage verschijnt. Echt een aanrader.’
Therapeut uit Amsterdam

Johan schudt de tekst zo makkelijk uit zijn mouw, hij zich heel goed inleven in mijn klant. Heel blij mee! – Vivianne Kroone

 

 

 

 

👉🏻Ja, ik wil graag veel betere webteksten. 

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘You’d better be hated for what you are, then to be loved for what you’re not.’

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.