Lekkere Teksten Waar Je Doelgroep Wél Op Reageert

Supercopy Magic Morning

Je tikt al een uurtje of wat aan een belangrijke tekst… en je komt er niet uit.

Je wil dat je verhaal op je website enthousiast en wervend klinkt. Maar het klinkt gortdroog.

Je wil dat mensen reageren: nieuwe inschrijvingen voor je aanbod, of je gratis weggever.

Je weet dat je een goed verhaal hebt en er is ook genoeg publiek, ze moeten je alleen wel vinden online en met dit verhaal lukt niet.

Je kijkt naar die tekst en je krijgt buikpijn.

Klaar mee? Herkenbaar?

Dan heb ik voor jou:

DE SUPERCOPY MAGIC MORNING

De Supercopy MAGIC MORNING is een samenschrijfochtend (of middag) met yours truly waarin we soepel en snel jouw tekst(en) veranderen in een must read die zorgen voor actie. Teksten die jouw verhaal goed, overtuigend en aantrekkelijk vertellen. En dat daardoor je ideale doelgroep voelt: dit is te gek!!

Ik geloof heilig in een enthousiaste stijl die voelt als een persoonlijk schrijven aan die ene lezer. Je vindt het leuk en fijn als het een beetje speels is en een grapje in de tekst, ja, dat wil je ook graag. Dat is wat mij betreft de definitie van overtuigend en aantrekkelijk.

Teksten voor je website? Een verkooppagina? Kan allemaal!

HOE HET WERKT?

👉🏻  We werken samen in Google Docs en Zoom van 9 uur tot 12.30.

👉🏻  Je beantwoordt voor de sessie(s) een zooi vragen in het Preperation Pret Pakket die jou (en mij) duidelijkheid geven: wie je wil bereiken, welk probleem los je met je bedrijf op alle relevantie zaken.

👉🏻  We werken vanaf een tekst die jij al schreef. Al zijn het tien punten die je wil bespreken, benoemen, het moet wel iets zijn.

👉🏻  We tikken die teksten, we veranderen de opbouw, we halen overbodige zinnen weg, we maken het grappig en vooral helder, helder, ik zei: HELDER! Zodat iedereen het meteen snapt, snap je? Alles met één doel: een tekst die werkt.

👉🏻  Voor een hele website zijn twee of drie ochtenden nodig.

 

Nu al enthousiast? Stuur me direct een mail om je tijd te boeken. 

 

Johan schudt de tekst zo makkelijk uit zijn mouw. Heel blij mee! – Vivianne Kroone

 

 

Heerlijk geschreven, top. – Robi

Veelgestelde vragen

Wat kunnen we in deze tijd doen? 

Veel. Veel meer dan je je kan voorstellen.

Twee voorbeelden:

Je hebt een homepage die je niet sterk vindt. Die fixen we in ongeveer anderhalf uur.

Ook je over-mij pagina vind je slap, niet overtuigend. Ook daar hebben we tijd voor. Ik ken een paar toffe, goed werkende formules voor deze pagina, waardoor die eeuwige twijfel ‘is dit wel goed?’ er niet meer is en je na anderhalf uur je pagina af hebt.

Nog een voorbeeld:

We bespreken een blog / column van je. Ik laat je zien waar hij beter kan. Ik vertel de principes van goede teksten, zodat je de  In dit geval is het meer coaching. We maken die blog echt goed zodat je ‘m vaker kan gebruiken de komende tijd. Misschien moet hij geplaatst worden op een groot podium en echt een hele grote bak mensen raken? Nice. Gaan we voor.

En ook hebben we dan nog tijd om door je webteksten te lopen. Niet zin voor zin herschrijven, maar bijvoorbeeld 20 minuten per pagina bespreken wat mij opvalt zodat jij met belachelijk veel tips verder kan.

Krijg je een beeld? Er kan veel in 3,5 uur.

Hoe weet ik zeker dat dit voor mij is? 

Als je een dienstverlener bent is dit helemaal voor jou. De beschreven pagina’s schrijven we met een vaste formule waarin jouw ideale klant centraal staat. We openen met zinnen die zorgen dat je klant meteen herkenning voelt. We werken toe naar een call to action.

Heb je humor en moet dat veel duidelijker naar voren komen? Want is dat gewoon niet te zien nu? Dan ja, enorm, we zijn een match.

Goed om te weten dat ik geen alternatieve geneeswijzen doe en ik met liefde erg kritisch ben op de ‘je moet positief zijn’-kerk. Als de Law of attraction echt jouw ding is, is een match met een andere copywriter logischer!

Ik ben een beginnend ondernemer, is het dan ook wat voor mij?

Ja, zeker. Maarrrr… als jij wil groeien, meer klanten wil, dan is de tekst niet het belangrijkste. Wat? Ik leg het uit:

je diensten en producten moet goed zijn en er moet ook een groep mensen zijn die daar met liefde voor betaalt.

Ik heb zelfs ook wel eens een dienst in de markt gezet, of een workshop en die salespagina was goed! Oh, ja, zeg. Natuurlijk. Dat is mijn vak. Toch bleef het stil, ik had blijkbaar verkeerd in geschat of er behoefte aan was.

Dus, als die dingen gewoon goed zitten, dan gaan de lekkere teksten je echt helpen aan meer reactie en ook sales.

Je schrijft echt briljant – Veronique, Businesscoach

Ik hou nu al van je, dank – Natacha

 

‘Johan heeft samen met mij een levendige, pakkende, catchy tekst geschreven. Het is fijn dat op basis van mijn input meteen een nieuwe tekst voor de homepage verschijnt. Echt een aanrader.’
Therapeut uit Amsterdam

Johan schudt de tekst zo makkelijk uit zijn mouw, ondanks dat hij niet eens echt weet wat ik train. Toch kan hij zich heel goed inleven in mijn klant en wordt iedere zin die hij aanpakt, omgetoverd in een prachtig stukje tekst. Heel blij mee! – Vivianne Kroone

 

Kost dat?

De Supercopy Magic Morning kost 850 euro ex btw.

Ja, ik wil dit. Wat is de volgende stap?

 

✓ Stuur me een mail.

✓ We zoomen 20 minuten om kennis te maken en af te stemmen of we een match zijn.

✓ Je krijgt de factuur, als deze betaald is, dan stuur ik je het voorbereidingsdocument en zijn we begonnen. De betaling is als in theater: je betaalt en de show kan beginnen.

 

Tof, ik wil graag heerlijke en heldere webteksten!

 

Algemene voorwaarden aka heldere afspraken zodat we echt helemaal ons richten op jouw verhaal

👉🏻 als we via de mail een datum en tijd hebben geprikt en we mailen ‘Ja, tof dat we gaan werken’ of iets van die strekking, is dat het moment dat er een afspraak is gemaakt. Dat is het moment dat er anders gezegd een opdrachtbevestiging is.

👉🏻 mocht jij of ik ziek worden of een andere overmachtsituatie zijn, dan plannen we een andere afspraak binnen redelijke termijn.

👉🏻 als we eenmaal begonnen zijn is er geen geld terug mogelijkheid. Het is een creatief proces, ik ga er vanuit dat jij heel goed weet dat je kiest voor mij – met een persoonlijke, enthousiaste stijl. Met liefde haal ik een grapje uit de tekst, maar twee grapjes eruit halen omdat je een deftige, keurige tekst wil: lees nog eens wat mij aanbod is!

 

 

 

 

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘You’d better be hated for what you are, then to be loved for what you’re not.’

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Stukjes van Stevens

Je bent lekker bezig. Je wil er wat van maken. Onrust in je kont. En dan… valt het tegen. Zit iemand je in de weg. Zit je jezelf in de weg. Heb je gewoon pech. 

Daarover gaan mijn stukjes. Over jezelf in de weg zitten en irritante mensen. Want ik wil er wat van maken. Ondanks dat het ingewikkeld is. En stom. En raar. En heel grappig. Het leven dus. 

Oh, en ik ben niet je goeroe. Nee, joh! Dan weet je dat. Vind je dat de opluchting van de dag? Meld je dan aan voor de Stukjes van Stevens.

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software