Voor als je een tekstschrijver zoekt met flair en humor

Dus je wil teksten voor je website, je wil e-mails voor je maillijst, je hebt ook artikelen nodig én social media updates, alles.

Je zoekt een interim tekstschrijver voor een wat langere tijd, een maand of vier. Voor ongeveer 20 uur in de week.

Misschien wil je regelmatig iets delen met je medewerkers, wil je de binding onderling en met het management sterk houden, warm, belangstellend en heb je daarvoor ook teksten nodig.

Hoe dan ook: wat je zoekt is een tekstschrijver die jouw publiek raakt, inspireert, informeert en overtuigt.

En je wil echt een tekstschrijver die grappig is, die flair heeft, die humor in de teksten kan stoppen, het mag ook best een beetje verrassend zijn.

In dat geval: ik ben er voor jou.

Wat voor bedrijf je ook hebt, wat voor initiatief, hoe groot of klein je ook bent: wij zijn het over één ding roerend eens:

Zakelijke communicatie mag menselijk en persoonlijk zijn. En waar het past mag best een grapje. En soms moet je gewoon even iets uitleggen.

Maar dat ik mij bijvoorbeeld nu zo rechtstreeks tot jou richt, dat vind jij fijn, dat wil je ook voor je website.

Dit is waar ik je mee kan helpen:

    • webteksten herschrijven of from scratch schrijven
    • artikelen, blogs, columns: ik ben beroemd om mijn blogs, echt waar.
    • stukjes voor social media
    • e-mails naar jullie klanten

Ook kan ik junior tekstschrijvers binnen je team coachen, ik heb jaren als trainer gewerkt.

Ik kan jouw ideeën uitwerken, ik kan je sowieso van advies voorzien over je content ideeën en ik ben zelf iemand die heel snel originele ideeën bedenkt en deelt en uitwerkt.

Mijn specialisme is om echt die humor en flair in jouw communicatie extern en intern te schrijven. Als cabaretier en columnist is dat iets dat bij mij vanzelf gaat. Het moeilijkste van dat soort teksten schrijven? Dat is dat je durft. En daarin ga ik je voor.

Zijn wij een match?

Dat weet je als je bovenstaande gelezen hebt al behoorlijk denk ik. Als aanvulling hierop is het goed om te weten dat ik geloof in wetenschap en niet in chakra’s en hogere zelf en dat soort dingen. Ik kan niet voor je schrijven dat ‘homeopathie de oplossing is van alle wereldproblemen.’

Ik werk mee aan projecten met een budget vanaf 2500 euro, wat neer komt op een aantal webteksten, of een aantal blogs. Of een artikel plus een handvol social updates, met daarbij nog een handvol ideeën die je zelf (met je team) kan uitwerken.

Prijzen hangen af met name af van de hoeveelheid teksten die je wil dat ik voor je schrijf.

Voorbeeld: wil je dat ik je de komende 2 maanden jou help voor 3 dagen per de week? Dan ligt de prijs rond de 90 euro per uur.

Heb je een kort project waarbij je al je webteksten wil laten schrijven dan reken ik een projectprijs.

Waarom er een vanaf prijs is? Leg ik uit.

Ik heb de laatste jaren gemerkt dat beginnend ondernemers heel enthousiast zijn, vol ideeën zitten, natuurlijk razend goed in hun vak, maar te makkelijk denken over webteksten. Deze ondernemers wilden niet meer dan 600 euro uitgeven, maar inmiddels weet ik dat je daar gewoon simpelweg niet zoveel voor kunt. Want alleen met een betere homepage ben je er uiteraard niet.

Voor een echte stap, voor een hoop teksten of artikelen waar je dan ook echt door gaat merken dat je mensen bereikt, dat je nieuwe klanten aantrekt is nu eenmaal meer nodig.

Vul dit formulier in met een aantal vragen en ik neem contact met je op!

 

Dit zeggen anderen: 

‘Jij schrijft echt briljant’ – Veronique, businesscoach

‘Johan schudt de tekst zo makkelijk uit z’n mouw. Hij leeft zich zo goed in, in mijn klant, zodat elke zin wordt omgetoverd tot een prachtig stukje tekst. Heel blij mee!’ – Vivianne – Mailbox Master.

‘Ik heb hardop gelachen om je blogs.’ – Jennifer

Voor onderstaande media schreef en schrijf ik blogs:

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘You’d better be hated for what you are, then to be loved for what you’re not.’

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Stukjes van Stevens

Je bent lekker bezig. Je wil er wat van maken. Onrust in je kont. En dan… valt het tegen. Zit iemand je in de weg. Zit je jezelf in de weg. Heb je gewoon pech. 

Daarover gaan mijn stukjes. Over jezelf in de weg zitten en irritante mensen. Want ik wil er wat van maken. Ondanks dat het ingewikkeld is. En stom. En raar. En heel grappig. Het leven dus. 

Oh, en ik ben niet je goeroe. Nee, joh! Dan weet je dat. Vind je dat de opluchting van de dag? Meld je dan aan voor de Stukjes van Stevens.

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software