Webteksten Die Converteren – met een sprankelend en humorvolle stijl

Stel je voor: binnen nu een dag of 10 zijn al je webteksten overtuigend en pakkend geschreven…

Hoe fijn zou dat zijn?

Ben jij die eigenzinnige zelfstandig expert en consultant en ben je eindeloos aan ’t schrijven aan die perfecte webteksten? Ben je echt goed in je vakgebied, heb je al veel klanten geholpen, maar wil je nu online met die ijzersterke webteksten heel veel mensen gaan aantrekken? 

Maar lukt het schrijven van die teksten echt niet? 

Stop met zweten! We gaan het samen doen. Soepel, simpel, snel en sprankelend! 

Overtuigende en lekkere webteksten zijn onmisbaar voor elke moderne online ondernemer. Je wil een ijzersterke indruk maken. Je wil dat mensen snappen dat jij de expert bent. Je wil dat mensen enthousiast worden.

En je wil zeker weten dat jouw stijl, jouw eigenheid, met jouw humor en persoonlijkheid in die teksten te lezen zijn. Te voelen zijn!  Je wil absoluut niet dat het saai is en stijf. 

Als je dit allemaal herkent help ik je graag met het

Lekkere Webteksten Pakket

exclusief voor zelfstandig dienstverleners als jij.

Wat gaan we doen in dit pakket? 

De drie belangrijkste pagina’s van de website van een zelfstandig dienstverleners als jij zijn: 

De homepage, de verkooppagina of salespage en de over-mij pagina. 

Het concrete resultaat van dit pakket, onze samenwerking is dat jij die drie pagina’s overtuigend en compleet geschreven hebt, in een google docs. 

En wij richten ons op één ding: die teksten converteren. Die teksten zorgen dat jouw ideale klant superenthousiast raakt, op de banken gaat staan, oftewel: de conversie richting je gratis weggever of meteen dat sales telefoontje is hoog. 

De homepage is de introductie van jou en je diensten: op die pagina wil je dat mensen zo snel mogelijk snappen: 

 • Ja! Dit heb ik nodig en ik weet nog waarom ook 
 • Wat een vlotte en leuke stijl is dit 

De verkooppagina is een pagina waarop 1 specifieke dienst beschreven staat en het enige dat je wil op die pagina is dat jouw ideale klant jouw dienst daar koopt. Of in elk geval een aanvraag doet om in gesprek te komen. 

De over-mij pagina is de pagina waar mensen die speciale klik met jou krijgen. Zo trek je mensen aan die bij je passen én die jouw diensten kunnen en willen betalen. 

Hoe werken we hier aan? 

We werken hier aan in drie Zoom-sessies van 2 uur. De over-mij pagina kan vaak wat sneller en ’t schrijven van de verkooppagina neemt vaak meer tijd in beslag.  

We doen het samen: dat betekent dat ik schrijf en jij de inhoud in de gaten houdt. 

We werken altijd op basis van een eerste schets van jou. Je hebt al een hoop ideeën wat je mensen wil vertellen. 

Ook heb je al een eerste tekst – van mijn part van 1 A4-tje – over die ene dienst die je heel overtuigend wil presenteren. 

Als je dit nog niet hebt, raad ik je aan om een dienst te ontwikkelen die helder is, met exact de specificaties wat jij levert en wat niet. Zeg maar zoals je dat leest hier op deze pagina. 

 

Jij schrijft echt briljant – Veronique, businesscoach

 

Wie ben ik? 

Mijn naam is Johan Stevens en help jou met webteksten die jouw lezers echt raken, waardoor ze zin krijgen om met jou in zee te gaan. 

Naast dat ik alle technieken toepas die een tekst overtuigend maak – iets dat de meeste copywriters doe – zorg ik dat mensen jou en jouw stijl echt tof gaan vinden. Ik ben jaren cabaretier geweest en ik heb jaren in ’t bedrijfsleven gewerkt in talloze branches. Ik ken dus het bedrijfsleven goed én omdat ik geloof in humor als manier om het ijs te breken zorg ik dat webteksten menselijk en grappig zijn. 

 

 

We werken samen aan je teksten via Zoom en Google Docs. Jij bent de aangever, ik de afmaker.

Jij weet of de inhoud nog klopt, ik weet hoe je het verhaal heerlijk, heerlijk en helder opschrijft. Jij kent je klant en regelmatig kom je er achter dat ik ze nog beter ken. Meer dan eens zeg je: ‘Ja, dit is helemaal wat ik bedoel.’ We werken drie keer twee uur en dit kan in één dag, maar het is ook lekker om het te verdelen over 2 dagen.

De belofte is: voor morgen 17.00 zijn al je webteksten helemaal top.

Doordat we het min of meer samen doen is deze VIP service ook nog eens een personal coachingstraject. Jij leert ondertussen perfect schrijven voor je business. Ik vertel je wat ik doe en waarom. Ik laat je zien hoe je een tekst helder maakt en hoe je deze zo schrijft dat je klant gaat watertanden. 

We starten het traject met een uitgebreide vragenlijst zodat jij superhelder krijgt wie je met name wil bereiken. Je ideale klant, met deze focus wordt het schrijven van je webteksten verrassend leuk en eenvoudig.

Als resultaat heb jij…

 • Een heldere homepage waardoor exact de goede klanten direct zeggen: Yes, dit is voor mij!
 • Een pakkende verkooppagina waarop één van je diensten glashelder en overtuigend gepresenteerd wordt, waardoor de goede klanten zin hebben om te kopen en de conversie hoog is.
 • Een over-mij pagina waardoor mensen voor je vallen: dit is de expert en nog een superleuke ook!
‘Johan heeft mij geholpen met een concrete en lekkere tekst, zonder dure woorden en vage taal. Johan heeft met mij goed gekeken naar mijn ideale klant, wie dat is en hoe ik hem en haar goed kan bereiken. Tevreden met de originaliteit en eigenheid.’  Lotte de Wit

BONUS:

 • Videomasterclass over het schrijven van onweerstaanbare blogs.

De manier om die ideale klant ook echt op je website te krijgen zodat ze je leren kennen en leuk gaan vinden is bloggen. En in deze video leer je de opbouw van een blog die de aandacht pakt, waardoor ze enthousiast worden over jouw visie en aanpak.

Zijn wij een match?

Ja, zeker als jij..

 • je wil jezelf neerzetten als de expert op jouw gebied, yes.
 • je bent een zelfstandig marketingexpert of je bent een businesscoach of trainer leiding geven 
 • je wil leider worden in je branche, je doet dit echt serieus, met liefde. Hoe spannend dat ook is.
 • je bent zelf aan de slag met social media en je doet meer dan een serieuze poging jezelf in de picture te zetten.
 • je wil vrolijk, los en het liefst een tikkie anders overkomen.
Johan heeft mij supersnel aan een goede tekst geholpen. Door de prikkelende vragen van Johan en zijn vermogen om zich in mijn potentiële klanten te verplaatsen schreven we een scherpe tekst die goed past bij mijn stijl. Ruben Klerx

INVESTERING: Je betaalt voor het Klaar In Een Dag Webteksten VIP Service 1697 euro ex btw. Je betaalt de helft van dit bedrag voor de sessie en de andere helft in de week van de sessie.

NB. Heb jij meer dan een dienst en wil je die ook samen schrijven? Dan betaal je binnen dit pakket 500 euro per verkooppagina extra. Normale prijs van een salespage is 750 euro, dus dat is een flinke besparing. 

 

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.