Your Personal Johan

Las je ergens een lekker stukkie van mij? En ben je nu enthousiast?

Nice.

Ik ben schrijver, ik ben acteur, noem me artiest of menschenkind, en heb 4 cabaretprogramma’s gemaakt. En ik help vrolijke bedrijven met opvallende en grappige content voor website, mails en socials.

Daarnaast kan het zomaar gebeuren dat ik columns schrijf over uitstelgedrag, of over de angst dat anderen iets van je vinden, of dat je sowieso aan ’t piekeren slaat over het leven, je kansen, je werk, je marketing of je zit je zelf de constante tijd te vergelijken met anderen. (vergeleken met anderen vergelijk je jezelf echt veel met anderen.)

Of je wordt altijd een beetje duizelig en vooral ook moordzuchtig als je weer eens wordt afgewezen in de liefde of in werk, man, man. Dat soort dingen. Allemaal vrolijke onderwerpen!

Wil je mijn werk volgen? Je krijgt als eerste een Pret PDF met inspirerende voorbeelden van humor in je copy zodat je weet wat er allemaal kan voor jouw verhaal en ook zie je daarin natuurlijk voorbeelden van mijn werk.

En daarna, na die mail, word ik persoonlijk. Oh en wat er veranderd is, lees je onder het formulier.

 

Klinkt helemaal lekker, gozer. Ik wil die PDF en ja, het leven is leuk, maar ook wel een gedoetje, ja. 

Vink onderstaand vakje aan. Daarmee geef je me volgens de nieuwe privacyregels toestemming om je te mailen.

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van de e-mails. Voor informatie over ’t privacybeleid, bezoek de website.

 

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.