Zalig Zichtbaar Voor Leuke Bedrijven

Je hebt een tof initiatief, een bedrijf met een oplossing waar veel mensen wat aan hebben!

Olé.

Nee, maar echt, je bent er natuurlijk enthousiast over en eigenlijk, eigenlijk zouden meer mensen er van moeten weten!

Maar ja… marketing, social media en mailtjes sturen, hoe dan, wat dan? Je weet het niet.

Soort van herkenbaar? En ben je verdorie ondertussen wel het best bewaarde geheim van je branche? Dat wil je niet!

Daarom help ik je. Met zichtbaar zijn en blijven. Met stukkies! Mails, social media, een nieuw initiatief, een klantendag: ik schrijf de teksten. Ik verzin ook vaak leuke updates. 

Heel kort mijn visie op zichtbaarheid:

wat toch wel echt belangrijk is bij zichtbaarheid en jezelf presenteren en laten zien is dat het een beetje consistent is. Niet 2 keer in een maand en dan weer 3 maanden helemaal niet. En dan weer 4 keer in een week. Nee, regelmatig, zodat je ‘around’ blijft. In goed Nederlands. Inconsistent zijn maakt je onbetrouwbaar. Alsof een vriend ineens 2 maanden niets laat horen, dat is niet fijn.

Wat ook belangrijk is is dat je mensen kunnen zien dat je goed bent, dat je expert bent in je vak. Dat jullie dat zijn. Dat doe je door te vertellen over wat je zo enthousiast maakt. Door tips of inspiratie te delen. Door te zeggen waar je voor staat. Door wat je goed en wat je stom vindt. We kunnen het ook uitgebreid hebben over de problemen die je klanten hebben en hoe je daarmee helpt. Dan denkt je doelgroep vaak: ‘Oh, vette tip!’ en dat zorgt er dan voor dat ze je gaan waarderen.

Tot zover in een heel kort bestek mijn idee over hoe je aan je bekendheid en zichtbaarheid werkt.

Ik ben Johan, cabaretier en tekstschrijver.

Gelukkig hoef ik je niet uit te leggen: humor is superbelangrijk in het leven. In de manier van omgaan met klanten ben je (zijn jullie) altijd relaxt en jullie houden van een grap. Niet om de grap, maar zo ben je gewoon. Belangrijk dat je dit herkent, want ijzingwekkend serieus en gespannen dat kan ik niet. En daar help ik je ook totaal niet mee.

HOE IK JE HELP MET JE MARKETING ELKE MAAND.

Hoe dan? Hoe ik je help. Ik doe dit voor je, alles netjes op een rij:

Je krijgt elke maand:

✓ 2x een mail (van ongeveer 300 – 400 woorden, of 500 kan ook, ik kijk niet op een woordje) die we naar je lijst sturen om je publiek te helpen herinneren dat jullie tof zijn en dat en hoe jij hun problemen oplost of ze helpt aan een leuker leven. Wat ik altijd doe bij mails is dat ze leuk zijn om te lezen en een inhoud hebben die je lezer inspireert! Kan ook een prachtige grap zijn, dat inspireert ook.

Je krijgt ook:

✓ 6x per maand een update voor social media (+ 2 die dan bestaan uit die mail!). Met hetzelfde doel. Op radar blijven en dat ze aan jullie denken als ze een vraag hebben of hulp nodig hebben.

PLUS: 1,5 uur: wat er nog spontaan ter tafel komt, een actie, een webpagina die beter moet, iets anders waar woorden de magic moeten doen. Ik hou anderhalf uur vrij, die sessie kunnen we ook samen doen via google docs, dat werkt als een trein.

Elke maand starten we met 45 minuten brainstormen live of via zoom. (die ook halverwege de maand kan beginnen, we hebben ‘t over zeg maar 30 dagen) Wat komt eraan?

Dit alles kost je 927 euro ex btw per maand. We doen dit minimaal 3 maanden omdat je dan pas ook echt resultaat ziet, je moet eerst wat investeren in de mensen.

Een extra uur is 100 euro binnen dit pakket.

Klinkt goed, ik wil graag 20 minuten zoomen om kennis te maken.

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.