Zo Schrijf Je Blogs Die Raken. En vermaken.

Hallo!

Schrijf jij, samen met je team, regelmatig blogs en wil je daar veel makkelijker, vlotter en handiger in worden?

Zou het wel heel cool zijn als de blogs ook heerlijk zijn om te lezen en dat ze meer worden geliked en er meer op gereageerd wordt?

En herken je het dat er nu vaak een drempel is, gebrek aan inspiratie, lichte buikpijn, zacht gegrom, zodat jullie voornemen om ‘elke week een blog’ te publiceren snel verloren gaat?

Ik ben Johan, aangenaam en ik laat je graag weten dat ik voor teams een vrolijke, energieke en leuke, prikkelende blog training geef.

In een middag laat ik je zien hoe je:

  • een blog relevant en prikkelend maakt
  • nooit meer om onderwerpen verlegen zit
  • zorgt dat de mensen de eerste zin willen lezen, de tweede en dat ze uit je handen vreten!
  • hoe je dus je verhaal pakkend maakt, swingend!

De training duurt een middag, ik leg je een bak technieken uit, laat je zien hoe je heel concreet een verhaal, een blog simpel pakkend maakt en we gaan met veel korte oefeningen heel veel doen, doen, doen. Praktisch.

Geen hele verhandelingen, nee, aan het einde van de middag ben je moe van het schrijven en alle inspiratie. Afgepeigerd! Je kunt geen pap meer zeggen.

Oh, en je gaat ook ontdekken hoe je pakkende titels schrijft zodat de mensen wel moeten stoppen met scrollen en ook echt op die vermaledijde link klikken!

Wat kost dat?

Je investering is 1400 euro ex btw en inclusief reiskosten en dan heeft elke deelnemer een duidelijk begin en idee van een blog die deze persoon zelf met alle tips in een uur kan afschrijven. Waar? Jij zorgt voor de ruimte, maar met liefde ontvang ik je in Amsterdam, dan komen de kosten van de huur van de ruimte (ongeveer 200 euro) erbij.

Stuur me een mail en dan maken we kennis via videobellen. 

Over mij:

Ik schreef in mijn leven talloze blogs en artikelen, onder andere over Hoe Maak Je Echte Vrienden In Amsterdam, over copywriting en authenticiteit in je markting voor Frankwachting, over geduld voor JAN Magazine en Mijn 7 Favoriete LinkeIn Ergernissen (24.000 lezers)

Ik bereikte met mijn blogs ruim een half miljoen lezers. Mensen zeggen over mijn blogs ‘Heerlijk geschreven’ en ‘Dit is werkelijk prachtig.’ Zeer sympathiek van deze mensen. Echt aardig!

 

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.