Via datingapp Bumble had ik een match met M. Ik las ‘I write erotic novels’ en ‘i cook aphrodisiac meals.’ Ik zag foto’s van een vrouw met lange benen en een video waarin ze zich in de spiegeling van de ramen in de woonkamer had gefilmd, zacht dansend. Ik vond het allemaal indrukwekkend en werd er onrustig van. M. had donkere ogen en krullen, ze was Portuguêse. En ze lachte op geen van de foto’s. Ze keek bijna boos. Getergd. Op een bedje van verdriet.

We appten wat met elkaar en ze wilde graag weten wat ik op de app deed, waar ik naar op zoek was. Dat vinden sommigen erg belangrijk om te weten en dat begrijp ik. Mij wordt wel eens gevraagd ‘heb je een vrouw, ben je getrouwd’ en dat verrast me altijd. Want dat gebeurt dus veel. Getrouwde mannen die wat willen seksen buiten de deur.

Zij zocht niet iemand om alleen seks mee te hebben, maar wel voor langere tijd ‘zonder dat we het een naam hoeven te geven.’ ‘Someone to share live with.’ Ik legde uit hoe ik er in stond, waarbij ik zei niet per se op zoek te zijn naar iets langdurigs. Kon wel, maar het begint met een vibe. Waarmee ik bedoelde: laten we bij een klik vooral heel feestelijk seks hebben en voor de rest: we zien wel! Ze stelde er daarna nog drie vragen over.

Dit was het eerste moment dat ik proefde dat M. niet per se heel ontspannen in de wedstrijd zat. Een tweede moment kwam een dag of twee later.

Wil je de hele blog lezen? 

Dat kan voor 2,25, na betaling word je direct doorgestuurd. Let goed op, na betaling zie je een scherm met url en wachtwoord!

Of… word Premium Vip lid van Club Lekker Bezig. Elke zaterdagmorgen columns over het ongemakkelijke feest dat leven heet.

➕ toegang tot het archief

➕ de gesproken versies van blogs

➕ elke week Kekke Kookhitjes voor de single die WEL voor zichzelf kookt

Je betaalt 6,50 per maand. Je gaat een lidmaatschap aan voor drie maanden en daarna elke maand opzegbaar. 

Zo blijf je onthouden dat je niet de enige bent die het soms even niet weet én je steunt mij als schrijver! Ik ben hard aan het werk om hier een ‘living’ van te maken.

 

nb. ging er iets mis, stuur me een berichtje. Ik reageer meestal binnen een uurtje of drie.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment *
Name *
Email *
Website


Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.