De Nooit Meer Saaie Webteksten VIP-dag

(+ drie maanden schrijfcoaching en onweerstaanbaar zichtbaar zijn!)

Je voelt het al een tijd: het verhaal op je website past totaal niet meer bij je. Het is saai! En dat is kak. Dat is kak omdat je verhaal er toe doet. Je doet iets wat mensen echt helpt, blij maakt, geen onzin is, geen flauwe chakra’s verhalen, nee, je hebt een bewezen, goede of simpelweg een verdomd leuke en vrolijke business. En mensen worden er blij van!

Maar… je bent het herschrijven aan het uitstellen en nu ben je d’r wel echt helemaal klaar mee. Schop onder de kont.

Je weet dat met echt sterke webteksten ook via je website er al gauw 30K per jaar extra kan binnenkomen. Je verkoopt trajecten van 3000 euro, dus dat is niet eens zo ingewikkeld.

Je wil dat het verhaal op je website knispert, knettert. Dat het ráákt en ja, je bent in ’t echt best grappig: dus een beetje humor, graag. Eigenlijk raar als je dat NIET op je website hebt.

Klaar om het alleen klooien op te geven? Klaar om samen nog deze maand jouw echt goede verhaal ook goed en onweerstaanbaar te gaan vertellen?

Zo gaan we dat doen.

We gaan het samen doen. In een dag trappen we af om je websiteteksten te fixen. Homepage, over mij-pagina en verkooppagina.

Jij hebt je teksten zoals ze nu zijn en zin voor zin veranderen we dat in iets dat pakt, inspireert, raakt.

Aan het eind van de dag ben je opgelucht, blij, enthousiast. En het scheelt je echt uren en uren in je eentje ploeteren. Dat is vooral zo fijn. En de onzekerheid of dat wat je geschreven hebt wel goed is, die heb je ook niet meer.

Wat ook zo heerlijk is: je verhaal is glashelder en professioneel en ook nog grappig.

Wat kunnen in een dag exact doen?

Er zijn veel opties, maar om het duidelijk en simpel te houden:

We herschrijven al je webteksten!

👉🏻 je homepage waar we je ideale klant meteen inspireren en raken en dat ze weten, fock it, ja, hier moet ik zijn.

👉🏻 Je over mij-pagina waardoor mensen weten: dit is niet alleen een expert, maar een leuk iemand. Wat een lekker verhaal is dit! Ik word er blij van.

👉🏻 Een verkooppagina: een helder aanbod wordt hier aantrekkelijk neergezet. Nooit salesy en nep, altijd oprecht en eerlijk. We gaan geen onzin verkopen en laten mensen ook weten als het zeker niet voor hen is. Maar vooral natuurlijk waarom wel!

Daarnaast kijken we naar de tabjes. En de footer en natuurlijk checken we even die contact pagina. Dat die niet ineens heel saai is.

Je krijgt voordat we beginnen een uitgebreid voorbereidingsdocument. Dat is de reden dat we snel gaan die dag.

Investering

Je investering voor de dag is 1997 euro ex btw.

TIJDELIJK EXTRA: 

Je krijgt daarbij nu TIJDELIJK voor twee maanden toegang tot acht-delige videotraining ‘Overtuigend Leren Schrijven.’ Met alle tips die je nodig hebt om zelf nóg beter te worden in die belangrijke skill voor je business (en je leven). Jezelf overtuigend, lekker kunnen uitdrukken in alles wat je schrijft.

Klinkt goed? Stuur een mail, we hebben een zoomkoffie van 20 minuten om kennis te maken. 

Of, of…

MAAR JOHAN: ik wil daarnaast ook zichtbaar blijven! Consistent. Elke week! Vind ik lastig! Op socials en in mijn e-mails. En ik wil verdomme zelf f*cking goed worden in teksten schrijven.

Slim. Wat een mooi verlangen. I feel you.

Ik help je met consistent zijn, want ik ben je stok achter de deur, jouw ideeën man, je liefdevolle criticus.

De drie maanden na de VIP dag kun je al jouw ingevingen en social media updates met mij delen en ik reageer er binnen 48 uur via mail op. 

Ik geef feedback op helderheid (zodat je steeds beter weet hoe je zelf je tekst helder maakt), ik geef je feedback op Heerlijkheid (zodat je steeds makkelijk leert om dat zelf te doen)  En, ik stort mijn creatieve ideeën over je uit, ik denk mee.

Onbeperkt, natuurlijk op basis van fair use. Als je me vier keer in de week een blog stuurt van zes kantjes wordt het wat veel. Is het handiger om tussendoor een keer te bellen? Doen we dat!

Elke week stuur je me sowieso twee stukjes, anders weet ik waar je huis woont. : )

Stap voor stap bouwen aan jouw creatieve talent en ben je steeds makkelijker en met meer zelfvertrouwen in staat om jezelf te laten zien en zo met een bak potentiële klanten in contact te komen.

BONUS

Om het nog fijner te maken allemaal: je krijgt gedurende deze maanden ook toegang tot de online Premium Videotraining Onweerstaanbaar Leren Schrijven. Daar leer je stap voor stap hoe je zélf een meester wordt in het onweerstaanbaar schrijven.

Dit totale pakket kost je in de maand maart 3597 euro. Op 1 april gaat de prijs omhoog naar 3997 euro ex BTW.

Veel gestelde vragen: 

Hoe weet ik zeker dat dit voor mij is? 

✅ Als je een dienstverlener bent die 100% zweefvrij onderneemt dan is de kans groot dat we een match zijn. Ik bedoel: we zijn het eens over de relevantie van enige wetenschappelijke basis. Wat je doet is goed voor de wereld. Mensen worden er lichter van, blijer, vinden elkaar makkelijker, dat soort dingen. En dus: het heeft wetenschappelijk enige basis.

✅ je wil meer lef hebben, meer jezelf zijn in je teksten en hele communicatie. Je wil schijt hebben aan wat anderen vinden.

✅ Je hebt mijn stijl hier verkend en dat vind je leuk. Mijn absolute why is écht contact maken ook met jouw lezer en het ijsbreken. Dat kan ook prikkelend.

✅ Of als je geen dienstverlener bent, maar toch blij wordt van dit: stuur even een mailtje, dan laat ik je weten of ik de beste match ben.

Ik wil ook vooral meer klanten via mijn website, daar werken we aan?

Jouw stijl en persoonlijkheid staat centraal en daarnaast de vraag: wie exact wil je bereiken en waar is deze persoonlijk naar op zoek? Waar ligt zijn pijn en ook droom? Dus ja, natuurlijk is het doel van jouw bedrijf ook vooral: geld verdienen.

Voor wie is dit pakket NIET?

Dit pakket is niet voor jou als jij niet op een persoonlijke manier contact wil met je doelgroep. Het is niet als je iets met chakra’s doet of law of attraction, geloof me ik kan je niet helpen.

Dit pakket is ook niet voor jou als je niet zélf wil investeren in zichtbaar blijven.

Het pakket is ook niet als je eigenlijk bang bent dat een vlotte stijl je klanten kost. Kies voor braaf! Echt! Zoveel copywriters kunnen je helpen uiterst voorzichtige copy.

Als je zoekt naar iemand die je helpt met SEO, daar moet je mij niet voor vragen.

En dit is een tekstschrijf aanbod, en teksten schrijf je het beste als je concepten en diensten en propositie klopt. Dus als je nog twijfelt tussen paardenfotografie en kinderen country leren dansen, is mijn tip: doe het allebei niet, maar vooral: ga niet nu al met dit pakket aan de slag.

Wat zeggen anderen over mij: 

‘Je schrijft echt briljant’ – Veronique Prins, Businesscoach

‘Je hebt de gave om razendsnel in spreektaal te schrijven – Odette – Trainer in Stressmanagement

‘Ik hou nu al van je.’ – Natasha, over een blog op Frankwatching

‘Blij met je Supercopy Sessie, ik weet nu veel beter hoe ik herkenbaar moet schrijven’ – Renske, trainer in leidinggeven, Maastricht.

‘Met Johan schrijven vind ik een feestje. Met scherpe pen en slappe lach. Minstens zo belangrijk als de toffe eindtekst.’ Mirjam, trainer in leiderschap.

‘Man, man, wat is dit heerlijk geschreven.’ Marcel

‘Je schudt de tekst zo makkelijk uit je mouw, heel blij mee.’ – Vivianne, mailbox master

 

Wat zeg ik zelf over mijzelf? 

Mijn specialiteit ligt in echt lekker schrijven. Ik geef je tekst persoonlijkheid. En doordat ik jaren als acteur in trainingen werkte weet ik veel van het geworstel van mensen en veel van die dienstverlening. Als je een trainer of adviseur bent: we gaan snel.

Ik ben vooral voor jou als jij op een persoonlijke manier wil connecten met je doelgroep. Als je een app hebt en jouw persoon is totaal niet van belang: mmm, word ik niet zo enthousiast van.

Ik ben opgeleid tot therapeut, de wereld van persoonlijke ontwikkeling en psychologie interesseert me en ik hou van schoonheid, ook in teksten.

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.