Waar ik heilig in geloof is dat communicatie – ook als bedrijf – bijna altijd grappig en met een knipoog kan.

Hoe serieus je inhoudelijke verhaal ook is, met een klein grapje, met een menselijke, ontspannen toon ráák je mensen.

Zoveel bedrijven, of ondernemers gaan plots, ineens heel erg formeel en stijf doen, teksten uitslaan die NIEMAND wil lezen.

Als jij met jouw bedrijf daar vanaf wil, help ik je graag.

Tot halverwege 2022 richtte ik me met name op kleine ondernemers, maar inmiddels weet ik dat het een stuk handiger is voor mijzelf om voor een wat groter bedrijf te schrijven voor twee á drie dagen in de week.

En weet je, hoewel ze altijd zeggen dat je exact moet weten wie je wil helpen, maakt me dat toch niet zo uit.

Het enige dat belangrijk is, is dat al mijn klanten geloven in humor. In zelfspot. In een menselijke toon. Geen ingewikkelde, wollige en saaie taal, nee, toegankelijk en verfrissend.

Heb je wel eens een spreker op een podium gezien die een serieus verhaal vertelde, maar dat wel ontspannen deed? Met grappen links en rechts?

Precies daar ga ik voor, daarmee help ik jou, of je nu alleen bent, of je bent met 80 man, het beste.

 

De maillijst hieronder geeft je inspiratie voor het schrijven van teksten. Dit is heel fijn om te krijgen, maar ik richt me op dit moment wel meer op ondernemers/bedrijven die ‘gewoon’ iemand zoeken die het hen uit handen neemt.

Vanaf oktober 2022 ben ik weer beschikbaar voor 16 – 24 uur per week om jou te helpen met menselijke, vrolijke marketing- en communicatie.

Tips over ‘t schrijven van lekkere teksten krijg je hieronder. Je ontvangt meteen een Pret PDF met toffe voorbeelden van hoe humor in je marketing en op je website werkt.

Vink onderstaand vakje aan. Daarmee geef je me volgens de nieuwe privacyregels toestemming om je te mailen.

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van de e-mails. Voor informatie over ‘t privacybeleid, bezoek de website.

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘You’d better be hated for what you are, then to be loved for what you’re not.’

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Beterderder leren schrijven? Heb je van jezelf een tantoe frisse persoonlijkheid (lekker bezig!) en wil je ook dat dat in je teksten te zien is? Te voelen is? 

Helemaal klaar met die gort droge teksten? 

Word vandaag nog lid van Club Lekkere Teksten.

Je krijgt meteen mijn Pret PDF met de leukste voorbeelden van grappige teksten op websites. Daarna ontvang je 2 of 3 per maand updates, inspiratie waar je wat aan hebt. En ook laat ik je weten als ik een aanbod heb waarvan ik denk dat jij er blij en wijs van wordt. (nog wijzer!)

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software