Klanten werven via website? Leer de kunst van copywriting

Ik ben Johan en misschien dat je hier terecht bent gekomen omdat je een blog las over lekkere teksten schrijven. Misschien zit je al maanden te klooien op je webteksten en ben je er echt helemaal klaar mee en zoek je gewoon iemand die je kan helpen. Dan zit je hier goed.

Zeker als humor echt je ding is, ook als je zaken doet. Zeker als eigenheid je ding is, óók als je de ondernemer loopt uit te hangen. Je háát die standaard wollige verhalen op de sites van je concurrenten.

Ik help je.

Ik heb een heel fijne manier om kennis te maken én een hele bak aan inspiratie op te doen over webteksten.

 

Check hier alles over de Lekkere Leads Met Lekkere Teksten Experience

 

Naast dat ik ondernemers met last van humor help met meer leads door heerlijke webteksten, schrijf ik en vertel ik graag over mijn fascinatie voor psychologie.

Ik schrijf blogs – en ontwikkel weer iets voor live – over vragen als:

  • hoe zet ik mijn hoofd stil, al die gedachten ik word er moe van!
  • hoe ga ik om met het gevoel dat ik niet goed genoeg ben?
  • wat moet ik met mijn uitstelgedrag?

Met andere woorden: hoe overleef ik mijzelf?

Ik ben niet je goeroe, maar ik vind het wel heerlijk fascinerend om er over te schrijven. En ik vraag mezelf echt vaak af hoe het nu net wat makkelijk, minder gestresst, blijer enzo kan. En ook succesvoller.

Klinkt lachen en ook vragen die ik heb, ik wil meer lezen.

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘You’d better be hated for what you are, then to be loved for what you’re not.’

Meer leads door
gewoon jezelf
te zijn!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Je wil meer leads via je webteksten? En je vindt je webteksten sowieso poepsaai? Terwijl je just zoveel humor hebt en gek bent op een losse stijl? Doe mee aan de Lekkere Leads Met Lekkere Teksten Experience.

Eerst volgende datum: 8 februari, 16.00.

Meer leads door
gewoon jezelf
te zijn!

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software