Dussss jij moet voor je vak vaak en veel schrijven. En je vindt het én leuk én ingewikkeld. Je wil hoe dan ook beter worden in ‘t schrijven van die lekkere teksten. En ja, het hoeft niet altijd lollig, maar wel met een knipoog.

Voor ik verder ga: het moet nooit lollig! Maar het wel altijd grappig. Theo Maassen grappig of Micha Wertheim grappig. Grappige en slimme grapjes dus.

Goed.

Je werkt bij een bedrijf of je hebt je eigen bedrijf, en die teksten daar moeten mensen wel echt enthousiast van worden en het is de bedoeling dat de mensen er op de bank van gaan staan. En dat ze (je) gaan mailen met: wow, ja, ik wil!

Dat zou prachtig mooi zijn, sterker: dat is de bedoeling, exact de bedoeling!

YES? Are we on dezelfde bladzijde?

Ik ben Johan Stevens. Ik heb een paar cabaretprogramma’s gemaakt, ben ook nu weer iets bezig met iets.

Ik schrijf columns en help mensen met teksten door de fijne de Supercopy Powersessions. Samen via Zoom en Google Docs (of eventueel live) gaan we die tekst(en) van jou beter maken.

En, op dit moment (april 2022) ben ik bezig met het ontwikkeling van een concept wat neerkomt op een abonnement op toffe blogs en video’s en checklist rond het schrijven van lekkere teksten.

Dat je zeg maar elke maand voor een vast bedrag heerlijk veel echte inspiratie krijgt, waar jij die dag nog verder mee kan. Zodat je uiteindelijke een betere schrijver wordt, zodat je meer mensen bereikt, zodat je onweerstaanbaar wordt.

Eerlijk: ik moet dit nog allemaal uitzoeken, maar ik weet een ding en dat is dat ik veel te vertellen hebben over ‘t schrijven van die teksten en dat mensen het leuk vinden om van mij te leren.

Club Lekkere Teksten is al aan, waarin je sowieso 2 of misschien 3 keer per maand gratis een update krijgt. Hieronder meld je je aan, krijg je meteen de Pret PDF met heerlijke voorbeelden van te grappige copy.

Daarnaast ontwikkel ik dus Club Lekkere Teksten Deluxe. Of exclusive. Voor de schrijver die echt meer, die wil leren schrijven.

Word onweerstaanbaar. Word Lid Van Club Lekkere Teksten.

Vink onderstaand vakje aan. Daarmee geef je me volgens de nieuwe privacyregels toestemming om je te mailen.

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van de e-mails. Voor informatie over ‘t privacybeleid, bezoek de website.

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘You’d better be hated for what you are, then to be loved for what you’re not.’

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Beterderder leren schrijven? Heb je van jezelf een tantoe frisse persoonlijkheid (lekker bezig!) en wil je ook dat dat in je teksten te zien is? Te voelen is? 

Helemaal klaar met die gort droge teksten? 

Word vandaag nog lid van Club Lekkere Teksten.

Je krijgt meteen mijn Pret PDF met de leukste voorbeelden van grappige teksten op websites. Daarna ontvang je 2 of 3 per maand updates, inspiratie waar je wat aan hebt. En ook laat ik je weten als ik een aanbod heb waarvan ik denk dat jij er blij en wijs van wordt. (nog wijzer!)

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software