Hello there!

Ben je op zoek naar een originele schrijver die je webteksten schrijft? Of wil je een hele grote bak bezoekers op je website, zodat jouw dienst of product Heerlijk Helder in beeld komt? (zodat uiteindelijk je event wordt uitverkocht, wie weet!)

De afgelopen jaren heb ik met name webteksten geschreven voor zelfstandig dienstverleners. Ook schreef ik een shitload aan blogs. Dat is mijn favoriete vorm. Over persoonlijk leiderschap, of zoals ik liever zeg: al het gedoe dat leven heet. Keuzes maken, twijfelen, nee zeggen, niets zeggen, iets zeggen. Ik was jaren acteur in trainingen, dus over alle thema’s rond communicatie en leidinggeven kan ik goed schrijven.

Voor Frankwatching schreef ik een bak blogs en die zorgden voor 463.000 bezoekers in vijf jaar tijd.

Een stuk waar ik kwispelend aan geschreven heb, is deze: Mijn 7 Favoriete LinkedIn-ergernissen. Cijfers: 22.000 bezoekers op mijn website.

Reuring, verrassing, humor en dat het opvalt. Dat zijn vragen die je mij kan stellen.

Ik maak ook video’s bijvoorbeeld deze met de Cool Copy Condoomtest.

Wil jij ‘gewoon’ mijn stukjes lezen? Over dit oh, zo rare, leuke leven, het geklooi van de dag en hoe ik er toch steeds iets beter in probeer te worden?

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘You’d better be hated for what you are, then to be loved for what you’re not.’

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.