Ik begin met vijf vragen ok? En als je ze dan allemaal herkent dan ga je vanavond sushi eten! Op je eigen kosten, dat wel.

👉🏻 Je bent ambitieus, je draait een prima business maar online, op je website, op LinkedIn staat je verhaal niet sterk.

👉🏻 Je houdt eigen. Van mensen die ‘t op hun eigen manier doen. Verrassend. Wil je zelf ook meer.

👉🏻 Probleem: je bent leuk en eigen en een beetje anders, maar op je website: poepsaai. Vind jezelf. Jammer.

🙅🏼‍♂️ Je gaat met de ogen draaien van kruidenvrouwtjes, van gezwam over chakra’s, je knuffelt als het moet liever mensen dan bomen, en tegen de spiegel schreeuwen dat je heus wel leuk bent vind je onzinnig.

En? Hoe is de score?

Ik ben Johan Stevens ik help creatieve ondernemers zoals jij. Ik was jaren cabaretier, helaas op dit moment alleen grappig op donderdagen. Ex-deelnemer First Dates, het lag aan haar.

Als je ‘t verhaal herkent, kom dan bij Club Lekkere Teksten. Veel gratis inspiratie en natuurlijk vertel ik je hoe ik je concreet kan helpen. Schrijf je vooral niet in als je alleen maar gratis tips wil. Deze club is voor mensen die nu door willen pakken. Lekker bezig dus.

Download nu gratis de mini-videotraining ‘Zo schrijf je een overtuigende Over-mij pagina.’ en wordt lid van Club Lekkere Teksten. 

Vink onderstaand vakje aan. Daarmee geef je me volgens de nieuwe privacyregels toestemming om je te mailen.

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van de e-mails. Voor informatie over ‘t privacybeleid, bezoek de website.

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘You’d better be hated for what you are, then to be loved for what you’re not.’

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Videotraining: Zo schrijf je een onweerstaanbare Over mij pagina

Ben jij die creatieve zelfstandig expert of consultant? En wil je met je EIGEN trainingen of ander aanbod meer klanten aantrekken? Dan heb je een sterke website nodig. En je moet jezelf laten zien in je merk. Welkom bij Club Lekkere Teksten. Waar we bloedserieus zijn over humor in je marketing. 

Download de videotraining waarin je drie tips krijgt over hoe jij een overtuigende (en onderscheidende) Over mij pagina schrijft. En je bent meteen lid. Van de Club!

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software