Helemaal klaar met die saaie teksten op de website, in die mailings, of in de blogs die je schrijft?

Je kunt dus én heel leuk zijn in de woorden en de zinnen die je kiest, je kunt leuk zijn, grappig, aantrekkelijk, charmant én overtuigend én op hetzelfde moment ook nog eens heel professioneel.

Echt. Webteksten schrijven lijkt moeilijk, mails schrijven dat voelt als gedoe, maar als je de schouders naar beneden doet en schrijft alsof je aan een goede vriend of vriendin schrijft, dan wordt het echt makkelijker.

En dan is er ook nog deze bijzondere test. Een test waardoor je weet tijdens het webteksten schrijven (merk je het? Ik probeer eens, voor ‘t eerst in mijn leven SEO! Hilarisch), maar goed, dus, een test waardoor je tijdens het schrijven van zakelijke teksten niet veeeeeel te zakelijk bent.

Want eigenlijk geloof ik niet zo in ‘zakelijke teksten.’ Je bent toch gewoon een mens? En de lezer ook?

 

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
Deel dit met jouw vrienden
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Videotraining: Zo schrijf je een onweerstaanbare Over mij pagina

Ben jij die creatieve zelfstandig expert of consultant? En wil je met je EIGEN trainingen of ander aanbod meer klanten aantrekken? Dan heb je een sterke website nodig. En je moet jezelf laten zien in je merk. Welkom bij Club Lekkere Teksten. Waar we bloedserieus zijn over humor in je marketing. 

Download de videotraining waarin je drie tips krijgt over hoe jij een overtuigende (en onderscheidende) Over mij pagina schrijft. En je bent meteen lid. Van de Club!

Inspiratie voor een
net leukerder leven.

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software